Αγγέλου: “Έπρεπε να κερδίσουμε πιο νωρίς και πιο πολύ”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες, διοίκηση και κόσμο, τόνισε ωστόσο ότι θα έπρεπε να έχει κερδίσει ο Άρης αυτό το παιχνίδι πιο νωρίς και πιο εύκολα. Αυτό δεν έγινε γιατί ακόμα οι παίκτες παίζουν υπό πίεση, που κυρίως προέκυψε μετά το σοκ στο ματς με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Κερδίσαμε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα με την έλευση του Άγγελου έχει σοβαρευτεί, έχει αρχές. Χτυπήσαμε το αδύνατο σημείο της, στη φυσική κατάσταση. Εμείς ξεκινήσαμε νωρίτερα το… σέρβις και πιστεύω ότι το 3/21 που είχαν οι δύο σκόρερ της (Γκαγκαλούδης, Γκράντι) ήταν καθοριστικό, παρόλο που πάλεψε φιλότιμα” και πρόσθεσε: “Έπρεπε να κερδίσουμε πιο νωρίς και πιο πολύ. Οι παίκτες μας παίζουν με πίεση μετά το ματς στη Δράμα και καταλαβαίνετε τι σοκ έχουν περάσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση για την αθόρυβη και ουσιαστική δουλειά που κάνει και στον κόσμο που αυτό το στοίχημα που προσπαθεί να κερδίσει η ομάδα, δείχνει ότι μπορεί να κερδηθεί. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια”.

Στον Αγγέλου έγινε ερώτηση για τον Γιάννη Σαμολαδά και απάντησε πως “εγώ με όλο το σεβασμό, η παρατήρησή σας είναι άστοχη. Όχι γιατί δεν συμβαίνουν άτυχες στιγμές, αλλά όλοι εμείς οι άνθρωποι του μπάσκετ, πρέπει να τις κρατάμε έξω. Δεν ξέρω αν έγινε αυτό το περιστατικό. Σας μιλάω ειλικρινά. Μιλάμε για επαγγελματικό μπάσκετ και για την συμπεριφορά των ομάδων μέσα στο παρκέ. Αν ξεκινήσουμε να μιλάμε για το τι είπε κάποιος στην κερκίδα… Να μείνουμε στο μπάσκετ, στη προσπάθεια που κάνει και η Καβάλα και ο Άρης. Να σχολιάσω εγώ κάτι που δεν είδα; Τι περιμένετε από μένα να πω;”.

 

To Top