Πελεκάνος στο PRESSARIS: “Νίκη που μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια”

Ο Μιχάλης Πελεκάνος ήταν αναμφισβήτητα ο άνθρωπος που έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Άρη στον σημερινό αγώνα στη Καβάλα. Έπαιξε τραυματίας, ρίσκαρε με υποτροπή στον τραυματισμό του στα πλευρά, αλλά έβγαλε στο γήπεδο ότι καλύτερο μπορούσε και αυτό το καλύτερο ήταν αρκετό για να χαρίσει στους κίτρινους μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο PRESSARIS για την σημερινή εμφάνιση του Άρη τονίζοντας πως “είχαμε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά η ομάδα δούλεψε πολύ καλά σε όλες τις προπονήσεις, παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη. Εμείς σε κάθε παιχνίδι δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε. Μαζί με την καλή δουλειά, θα τα καταφέρουμε. Θα έχουμε καλύτερη συνέχεια”.

Για τον δικό του τραυματισμό σχολίασε πως “είχα κάποιες ενοχλήσεις, αλλά αυτό δεν μετράει για μένα. Μετράει το ότι έπαιξε η ομάδα καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε”.

Για το ματς με τον Κολοσσό είπε πως “από βδομάδα θα κοιτάξουμε αυτό το παιχνίδι, θα δουλέψουμε όπως πρέπει και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε”.

Ρωτήθηκε για τον κόσμο και την παρουσία του στις κερκίδες και απάντησε πως “ο κόσμος μας υποστηρίζει σε μια τόσο δύσκολη χρονιά, ήταν και σήμερα εδώ και μας βοήθησε. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μπορούμε να του δώσουμε όσο μεγαλύτερη χαρά γίνεται”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε τη σημασία της σημερινής νίκης: “Είναι ένα παιχνίδι που μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια, γιατί η Καβάλα είχε τρεις νίκες, ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά κερδίσαμε. Είναι πολύ σημαντική νίκη”.

 

To Top