Αγγέλου για Γκόντα: “Κρίση υπερβολική και άδικη για τον Άρη” (video)

Απόφαση που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και κρίση υπερβολική και άδικη για τον Άρη χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Αγγέλου την τεχνική ποινή του Σπύρου Γκόντα στο ματς της Δράμας με τον ΚΑΟΔ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε για την διαιτησία του Σπύρου Γκόντα, υπογραμμίζοντας πως “ήταν για μας ένα δύσκολο αποτέλεσμα. Στηρίχθηκε σε μια κρίση υπερβολική και άδικη για την ομάδα μας. Εμείς πρέπει να μείνουμε δυνατοί, αυτή είναι η δική μας δουλειά, να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να λύσουμε τα προβλήματα που έχουμε”.

Σε ερώτηση για το αν θα έπρεπε να δώσει τεχνική ποινή και στον ΚΑΟΔ είπε πως “ήταν αυτός ένας τρόπος που θα μπορούσε να δράσει ο διαιτητής, αλλά έκανε άλλο. Και η δική μου άποψη αυτή ήταν μετά, όταν υποβάλλαμε την ένσταση. Ότι δεν έπρεπε αυτή η απόφαση να διαμόρφωνε το αποτέλεσμα. Υπάρχουν υψηλοί σφιγμοί και δικαιολογούνται τέτοιες αντιδράσεις. Πόσο μάλλον όταν ο Πάσαλιτς έκανε ένα αστειϊσμό. Ο διαιτητής είδε την δράση χωρίς να ξέρει την αιτία και τιμώρησε αυτή τη συμπεριφορά”.

Για το αν υπάρχει οδηγία από τις αρχές του μπάσκετ πως ποτέ ένας διαιτητής δεν καθορίζει το νικητή ενός αγώνα ο Αγγέλου είπε πως “στην Ευρωλίγκα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, πάρα πολλές συμπεριφορές και εκτιμήσεις που υπάρχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικές. Ο διαιτητής μας προειδοποίησε για τον Πάσαλιτς, εμείς του εξηγήσαμε ότι αυτή είναι ο χαρακτήρας του είναι τέτοιος, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες με την ίδια συμπεριφορά. Εγώ πιστεύω ότι η συμπεριφορά αυτή (του Γκόντα) είναι ακραία και πιστεύω ότι δεν τιμωρείται έτσι ο παίκτης, αλλά ο Άρης. Ένας έμπειρος διαιτητής όπως ο κ. Γκόντας θα έπρεπε να σκεφτεί ότι δεν τιμωρεί τον Πάσαλιτς, αλλά τον Άρη. Θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερη διαλλακτικότητα”.

 

To Top