Ασημακόπουλος: “Είμαστε μαχητές σε μια ομάδα φύση και θέση μάχιμη” (video)

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος υπογράμμισε στο περιθώριο της σημερινής εκδήλωσης πως η ομάδα του Άρη έχει οργανωθεί πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι της και πλέον τα πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, βγαίνουν στο παρκέ.

Ο αρχηγός των κίτρινων τόνισε αρχικά πως “το 2012 είναι μια δύσκολη χρονιά για όλη τη χώρα όχι μόνο για την ομάδα. Το θέμα είναι ποιος πολεμάει και δεν κάθεται να περιμένει τη μοίρα του. Εμείς είμαστε μαχητές, είμαστε σε μια ομάδα φύση και θέση μάχιμη, από τη διοίκηση μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο και θα κοιτάξουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει και να τους κάνουμε όλους περήφανους, όσο κι αν μας πάρει αυτό…” και πρόσθεσε: “Εύχομαι το 2013 να είναι καλύτερο από το 2012. Μετά τις αλλαγές η ομάδα έχει βρει σταθερότητα, έχει οργανωθεί καλύτερα στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε αφομοιώσει περισσότερα πράγματα από αυτά που μας δείχνει ο προπονητής μας και νομίζω ότι σιγά σιγά αυτά βγαίνουν στο γήπεδο”.

Για τα τρία παιχνίδια με τα οποία κλείνει ο πρώτος γύρος (Περιστέρι, Κολοσσός εντός, Καβάλα εκτός) ο Ασημακόπουλος τόνισε: “Δεν είναι μόνο αυτά τα ματς τρεις τελικοί, κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Έχουμε μάθε να ζούμε με την πίεση και βλέποντας ότι η ομάδα σκέκεται καλύτερα στο γήπεδο, αυτό μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση”.

To Top