Αγγέλου: “Διπλός ο στόχος. Νίκη και να φέρουμε έναν περισσότερο στο γήπεδο!”

Καιρός για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει. Ο Άρης προσπαθεί να βελτιώνεται και να βρει την αγωνιστική του ταυτότητα, αλλά παράλληλα να κερδίζει και γι’ αυτό ο Βαγγέλης Αγγέλου κράτησε και πάλι χαμηλούς τόνους μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του.

Ο τεχνικός του Άρη αφού είπε για τον Πανελευσινιακό ότι “έχει έναν προπονητή που παλεύει πολύ σκληρά όλα αυτά τα χρόνια και αν έχουν οικογενειακό κλίμα, θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στην κατηγορία έστω και δύσκολα”, υπογράμμισε πως “είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή τη νίκη. Εμείς δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ. Σαν ομάδα αγωνιζόμαστε για δύο στόχους. Ο πρώτος είναι το +1 σε κάθε παιχνίδι για να παίρνουμε τη νίκη. Ο δεύτερος να φέρουμε έστω κι έναν άνθρωπο περισσότερο στο γήπεδο. Είναι ένα εισιτήριο περισσότερο. Ο Άρης έχει ιστορία, έχει αγάπη και η ενεργοποίηση αυτού του συναισθήματος είναι πολύ σημαντική για την ομάδα”.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Αγγέλου υπογράμμισε πως “είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα. Στο διάστημα 22′ – 31′ στο ματς με τον Ηλυσιακό η ομάδα έχασε με 28-9 και σήμερα στο τρίτο δεκάλεπτο έχασε με 25-11. Θα μου πείτε ότι αυτά δεν γίνονται; Κι όμως γίνονται! Εμείς είχαμε κι ένα άλλο θέμα σήμερα. Είχαμε πάνω από 10 μπάλες που δεν τις πήραμε… Δεν πέσαμε στη μπάλα! Αυτό είπα στους παίκτες μου μετά: Πως είναι δυνατόν να έχετε τον χαρακτήρα και την ποιότητα να παίρνετε μεγάλα σουτ και να μη κάνουμε το εύκολο; Δίνουμε μάχη με τον χρόνο”.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε “τους τρεις ανθρώπους με τους οποίους είμαι συνεχώς μαζί και με βοηθούν να προσαρμοστώ, τον κ. Αρβανίτη, τον κ. Κουρόγλου και τον κ. Σαμολαδά. Θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες και τον κόσμο που ήρθε και εδώ να μας συμπαρασταθεί”.

Σε ερώτηση για τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης επέστρεψε στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο είπε πως “αυτή η φανέλα έχει ένα καλό και ένα ιδιαίτερο καλό. Το πρώτο είναι ότι ο παίκτης του Άρη παίζει με πάντα με πίεση και από την άλλη είναι ότι αυτός που επιβιώνει με αυτή τη φανέλα στα δύσκολα, νιώθει μετά την ικανοποίηση της νίκης. Ας ελπίσουμε να μείνουν τα καλά σε μας”.

 

To Top