Πάσαλιτς: “Με άλλο θάρρος και διάθεση κόντρα στον Πανιώνιο!”

Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς ήταν αλάνθαστος και με 20 πόντους οδήγησε τον Άρη στο πρώτο “διπλό”. Ο Βόσνιος μετά τον αγώνα αναφέρθηκε στην σημασία που είχε για την ομάδα του αυτή η νίκη, όχι μόνο γιατί ο Άρης βρήκε πάλι την βαθμολογική του ισορροπία, αλλά γιατί πάει με διαφορετική ψυχολογία να παίξει το επόμενο Σάββατο έναν κρίσιμο αγώνα, με τον Πανιώνιο στο Παλέ.

Ο Πάσαλιτς είπε αρχικά πως “θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Ελευσίνας γιατί έκανε ένα καθαρό παιχνίδι, αλλά και τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για τη νίκη. Μετά το 0-2 που κάναμε στο ξεκίνημα, ήταν πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε σήμερα. Κάναμε δύο σερί νίκες, μας δίνει θάρρος και όρεξη να πάμε πιο δυνατά στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο και είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Για τον σημερινό αγώνα είπε ότι “ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε με 10 πόντους διαφορά, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε την συγκέντρωσή μας και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Ευτυχώς στην τέταρτη περίοδο ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε δυνατά, με ομαδικό πνεύμα και γυρίσαμε το παιχνίδι, γι’ αυτό και έδωσα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές μου”.

 

To Top