Σκαραφίγκας: «Ο Άρης είναι πάντα Άρης κι έχει την πίεση να κερδίζει»

Ο Άρης παραμένει μια πολύ μεγάλη ομάδα σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται όπως δήλωσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ο οποίος υποστήριξε ότι οι παίκτες του έδειξαν μεγαλύτερο σεβασμό απ’ ότι θα έπρεπε στους κίτρινους. Παραδέχθηκε πάντως πως ο Άρης επικράτησε δίκαια της ομάδας του.  

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού υποστήριξε πως «για τη δική μας τη γενιά ο Άρης παραμένει η μεγαλύτερη ομάδα. Δυστυχώς για μας σήμερα σεβαστήκαμε τον Άρη πολύ περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όσο και να φανεί περίεργο την πίεση την έχει ο Άρης γιατί είναι Άρης και πρέπει πάντα να κερδίζει».

Για το παιχνίδι επεσήμανε πως «ήταν ένας αγώνας στην έδρα μας και τον θέλαμε πάρα πολύ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε στο ματς και όταν λέω δεν μπήκαμε δεν εννοώ σε θέμα ποσοστών γιατί η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά στα κλεψίματα, στα ριμπάουντ και στην αποφυγή των λαθών δεν είναι τόσο κακή. Αφήσαμε το πρώτο ημίχρονο πίσω, τα παιδιά έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο αν και στα τέσσερα ματς που έχουμε δώσει μέχρι τώρα τα τρίτα δεκάλεπτα ανήκουν στους γηπεδούχους και αυτό είναι νόμος πλέον».

Ανέλαβε τις ευθύνες του για την ήττα της ομάδας του λέγοντας πως «δυστυχώς δεν έκανα καλό ροτέισον στην ομάδα, δεν εμπιστεύτηκα παίκτες. Τα παιδιά έκαναν τρομερή προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο, έμειναν από δυνάμεις στο τέταρτο και με την τρομερή ικανότητα του Άρη στα σουτ που έβαλε στα τελευταία λεπτά και ειδικά με ένα τρίποντο του Πάσαλιτς κατάφερε να κερδίσει επάξια το παιχνίδι.

 

 

To Top