Αγγέλου: “Θέλει γερό στομάχι…”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ξεκίνησε με τη νίκη την θητεία του στον Άρη. Μετά το παιχνίδι πέρα από την ανάλυση του αγώνα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα, άφησε αιχμές για τον Δημήτρη Παπανικολάου, για τους διαιτητές και είπε ότι φέτος ειδικά χρειάζεται γερό στομάχι.

Ο τεχνικός του Άρη είπε αρχικά: “Την Πέμπτη στις 2 το βράδυ είπα στον πρόεδρο ότι το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι για μας τελικός. Ο Δημήτρης ήταν από τους πιο έξυπνους παίκτες. Δεν ξέρω περί τρένων, περί αεροπλάνων περί αλόγων… Αυτά αφορούν την πολιτική μιας ομάδας. Εγώ ξέρω ότι με πήρε τηλέφωνο Αθηναίος δημοσιογράφος να μου πει ότι ο Ηλυσιακός ανεβαίνει με τρένο στην Θεσσαλονίκη. Δεν το καταλαβαίνω αυτό, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό. Σέβομαι πολύ τον Δημήτρη. Το ξέρει. Είδατε τι έκανε όταν κέρδισε φάουλ ο Χάμπτον και τον απέσυρε για να βάλει τον Χατζή να σουτάρει και το έκανε και πιο πριν με τον Τζόουνς και τον Χατζή. Δεν εκτίμησαν οι διαιτητές κάποιες καταστάσεις. Υπάρχουν 10-15 φάσεις που μπορούν να αναλυθούν”.

Στη συνέχισε είπε ότι “το πρωτάθλημα πολύ δύσκολο, η χώρα περνάει μεγάλες δυσκολίες, υπάρχουν απίστευτα προβλήματα και στο μπάσκετ είναι τα ίδια πράγματα. Όσοι καταφέρουν να είναι ομάδα, να είναι μαζί και αντέξουν τα προβλήματα, γιατί θα είναι μεγαλύτερα όσο περνάει ο καιρός. Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη, θέλει μεγάλο στομάχι και εύχομαι να αντέξουμε”.

Πρόσθεσε πως “δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τους κύριους Κουρόγλου, Αρβανίτη και Σαμολαδά για την… 166 κλήση που έκαναν! Δεν έχω κοιμηθεί δύο μέρες. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες, το σταφ και τους διαιτητές που άθελά τους μας βοήθησαν να βγάλουμε στο γήπεδο τον χαρακτήρα μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράστασή του”.

Για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας είπε πως “πριν από την ενίσχυση πρέπει να γνωρίσουμε τους παίκτες που ήδη υπάρχουν στην ομάδα. Υπάρχει περιορισμένος τρόπος ενίσχυσης, υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί, έχουμε ένα πλάνο για τον επόμενο μήνα. Πρέπει να δούμε αν θέλουμε επιθετικούς παίκτες, αν θέλουμε ανασταλτικούς παίκτες, αν θέλουμε ρολίστες. Δεν υπάρχει κάτι ακόμα”, ενώ για τον Τζέρεμι Χαντ είπε ότι “παίρνω εγώ την ευθύνη. Με έναν καινούριο προπονητή στην ομάδα, είναι δύσκολο να μπει και ένας καινούριος παίκτης. Μίλησα με τον Χαντ, θα το δούμε από Δευτέρα”.

 

To Top