Παπανικολάου: “Επιτέλους να δούμε τι θα γίνει με αυτήν την ομάδα”

Ο Δημήτρης Παπανικολάου δήλωσε απίστευτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν παρότι έφτασαν με τρένο στην Θεσσαλονίκη και ήταν αρκετά κουρασμένοι, αλλά μέσα στο επόμενο 48ωρο θα κριθεί το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού είπε πως “ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Είμαι απίστευτα ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Φτάσαμε μετά από μια οδύσσεια στην Θεσσαλονίκη. Είχαμε 10 το πρωί προπόνηση και φτάσαμε στις 10 το βράδυ στο ξενοδοχείο. Ξέραμε ότι θα μας πιέσει ο Άρης από την αρχή και ότι θα αλλάξει πολλούς παίκτες, αλλά τα παιδιά είχαν τα ψυχικά αποθέματα και σε πολλές περιπτώσεις αντικατέστησαν τα σωματικά. Αναγκαστήκαμε να δώσουμε ανάσες σε βασικούς μας παίκτες και γι’ αυτό παίξαμε ζώνη, αλλά και γιατί είναι δεδομένο ότι ο κόουτς (Αγγέλου) χρειάζεται χρόνο για να περάσει την φιλοσοφία του. Παίξαμε μπροστά σε ένα από τα πιο μπασκετικά κοινά της Ευρώπης. Δεν είδε θέαμα ο κόσμος, αλλά το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον και ουσία”.

Για την τελευταία φάση του αγώνα, που ο Αποστολίδης προτίμησε να πάει για δίποντο και όχι για τρίποντο είπε πως “θα το δούμε σε βίντεο του Αποστολίδη. Είναι τεχνικό θέμα και αφορά την ομάδα. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ξένους που μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας. Με ενδιαφέρει να παίζουν ομαδικά και άμυνα, όχι να σκοράρουν 25 πόντους. Δεν πήρα παίκτες για να σκοράρουν 25 πόντους”, ενώ για το αν η ομάδα θα συνεχίσει τις μετακινήσεις με τρένο είπε: “Δεν νομίζω να παγιωθεί, με μένα πάντως όχι. Επιτέλους πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτήν την ομάδα. Μιλάω για περίεργες συμπεριφορές, όχι για οικονομικά προβλήματα. Αναγκάζομαι να κάνω τον ψυχαναλυτή, εγώ ήρθα να κάνω τον προπονητή”.

Ο Μορίς Χάμπτον δήλωσε: “Θέλω να δώσω τα εύστημα στην ομάδα του Άρη, έπαιξαν δυνατά και μας κέρδισαν, αλλά και εμείς κάναμε και εμείς την προσπάθειά μας…”.

 

To Top