Αγγέλου: “Θαύματα δεν γίνονται, θέλουμε να παίρνουμε κουράγιο και δύναμη”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θεωρεί καλό για την πόλη και το μπάσκετ που θα γίνουν δύο αγώνες Άρη – ΠΑΟΚ μέσα σε διάστημα 10 ημερών.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στον “Sentra 103,3” και τόνισε:

Για το πως αισθάνεται πριν το ντέρμπι: «Όπως είναι ο κάθε άνθρωπος που παλεύει για το σήμερα»

Για τον αγώνα: «Μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλη συζήτηση για αυτό. Τα δυο αυτά σωματεία είναι ένα γεγονός στην πόλη και πρέπει να είναι. Για το μπάσκετ είναι καλό, που θα τους συναντήσουμε δυο φορές σε 10 μέρες. Παίζουμε ξανά την δεύτερη αγωνιστική. Αν το δεις από την άποψη να ταράξουμε τα νερά και να ωφεληθούν οι παίκτες. Και οι δυο ομάδες κάνουμε μια προσπάθεια εξυγίανσης. Είμαστε την αρχή μιας προσπάθειας διοικητικής αλλαγής και οικονομικής εξυγίανσης και θέλουμε να ευνοήσουμε και τις δυο προσπάθειες.»

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει η διοίκηση: «Αυτό συμβαίνει πάντα στον αθλητισμό. Αυτές οι σχέσεις δυστυχώς η ευτυχώς σφυρηλατούνται με τα αποτελέσματα»

Για το αστείο του γιού του: «Μου λέει χάνεις τα δυο ματς από τον ΠΑΟΚ, χάνεις από την Δράμα και με την Κηφισιά παίζεις το κεφάλι σου!»

Για την δουλειά που γίνεται στον Άρη: «Υπάρχει μια πολύ καλή χημεία με τους ανθρώπους στον Άρη και με μια παρέα μεγαλύτερη. Δουλεύουμε με σωστό τρόπο και ελπίζουμε να πάρουμε κάτι από τα παιδιά. Θαύματα δεν γίνονται, θέλουμε να παίρνουμε κουράγιο και δύναμη, έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα και ελπίζουμε να αποδώσει»

Για τις αδυναμίες της ομάδας του: «Ξέρουμε ποιό ήταν το πρόγραμμα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ενέργεια στα νεαρά παιδιά. Έχουμε διάθεση να κάνουμε λάθη με αυτοπεποίθηση, να παίρνουμε αποφάσεις. Έχουμε κάποια προβλήματα στο μισό γήπεδο, στις συνεργασίες και στις περιφερειακές θέσεις, γιατί έχουμε νέα παιδιά. Προσπαθούμε να το κρύψουμε με την άμυνα και με την ενέργεια, προσπαθούμε να το παλέψουμε αυτό»

Για τον Λαρεντζάκη: «Καθαρό παιδί, με καθαρό πρόσωπο. Τα λάθη του και η ατυχής πλευρά του είναι καθαρή. Έχει ένα ένστικτο, η ικανότητα του τού έδινε το δικαίωμα να ονειρεύεται χωρίς να υπολογίζει τους άλλους και του είπα ότι σε αυτή την δουλειά δεν γίνεται. Έχει διάθεση να διαχειριστεί τα πράγματα που θέλουν βελτίωση. Έπαιξε ρόλο και ότι είναι συμπαίκτης με το Μποχωρίδη στην Εθνική Νέων. Στηριζόμαστε σε αυτά τα παιδιά, η άμιλλα τους θα βοηθήσει την ομάδα. Γιατί να μην είναι ο Άρης μια ομάδα που θα γαλουχήσει παίκτες μου μπορούν να κάνουν άλλα πράγματα»

Για τον Γκάλη: «Ο Γκάλης συγκινεί αυτά τα παιδιά πρέπει να δεις πως έκαναν όταν τον είδαν. Είναι ένας ζωντανός θρύλος από τη πρώτη μέρα είναι ο ίδιος θυμάται κάθε πάσα, κάθε παιχνίδια είναι άνθρωπος μπάσκετ.Αν η διοίκηση του περάσει ότι όλο αυτό είναι αληθινό ποια περισσότερη ευλογία θα υπάρχει;»

To Top