Γρόλλιος: «Γιορτή αντάξια του Άρη»

Η διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη βρέθηκε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πάρει την έγκριση του δικαστή και από προσωρινή να αποκτήσει χαρακτήρα μόνιμης, παρουσία του δικηγόρου της ομάδας, Χρήστου Γρόλλιου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

«Πριν από λίγο τελείωσε και είμαστε σε αναμονή της απόφασης. Όταν κατατίθεται μία αίτηση προσδιορίζεστε σε μια ημερομηνία  και μέχρι τότε εκδίδεται προσωρινή διαταγή. Αυτή ήταν που διοικεί μέχρι και σήμερα και από εκεί και περά το δικαστήριο αποφασίζει για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ . Άλλο προσωρινή διαταγή άλλο προσωρινή διοίκηση. Με την προσωρινή διαταγή υπήρξε ένας ορίζοντας και από εκεί και πέρα το δικαστήριο θα αποφασίσει για πόσο καιρό θα ισχύει η προσωρινή διοίκηση. Πάντοτε είναι ένα δικαστήριο και ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις»

Για τους εορτασμούς των 100 χρόνων και την συνάντηση που αναμένεται να γίνει:

«Το διοικητικού συμβούλιο του ΑΣ έχει συσταθεί, γίνονται τακτικές συναντήσεις επομένως δεν είναι μόνο του συμβουλίου είναι και των επιτροπών. Αυτό είναι μία αναγκαία προϋπόθεση για να έχει μία παρουσία ο ΑΣ Άρης στον εορτασμό. Ο ΑΣ πρέπει να ξεκινήσει τις διαδικασίες με την βοήθεια τόσο από την ΠΑΕ την ΚΑΕ την ΚΜΑ γιατί είναι μία νόμιμη και συγκροτημένη ομάδα. Θεωρώ ότι ήδη έχουμε αργήσει. Πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες για να γιορτάσουμε. Θα συμμετάσχουν στην επιτροπή και άτομα που δεν συμμετέχουν  στα διοικητικά συμβούλια όπως έκαναν και στην εκδήλωση του Γκάλη. Ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά και ανεβαίνουν οι προσδοκίες. Θέλει συγκροτημένη δουλειά και να μπορέσει να παρουσιαστεί μία γιορτή αντάξια του Άρη»

To Top