Αγγέλου: “Ο Άρης έχει εμπνεύσει και έχει φέρει κόσμο στο μπάσκετ”

Την σημασία του ρόλου που είχε και έχει ο Άρης σαν μπασκετικός σύλλογος στην ανάπτυξη του μπάσκετ εξήρε ο Βαγγέλης Αγγέλου μέσα από δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΚΑΣΘ.

Ο τεχνικός των κίτρινων υποστήριξε αρχικά πως “θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, υγεία και αντοχή σε όλους. Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΚΑΣΘ για το ρόλο, αλλά και για τη δύναμη που έχει να μπορεί να καλλιεργεί, να εμπνέει και να προσελκύει τα νέα παιδιά και να δίνει δύναμη στους γονείς και έναν δρόμο στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, να μπορέσουν να αντέξουν την δύσκολη καθημερινότητα και ταυτόχρονα μέσα από το μπάσκετ, σαν διέξοδο ή σαν χαρά να βρουν μια λύση και τα παιδιά” και συνέχισε: “Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που φιλοξενούμαι στη συχνότητα του Άρη, σε μια ιστορική και πολύ δυνατή ομάδα, που έχει εμπνεύσει και έχει φέρει πολύ κόσμο στο μπάσκετ και έχει συμβάλλει με τον τρόπο της στην ανάπτυξη του μπάσκετ.

Ταυτόχρονα νιώθω χαρά που βλέπω τόσους πολλούς ανθρώπους, όπως ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, που θέλουν να δώσουν το μήνυμα ότι το μπάσκετ στους δύσκολους καιρούς είναι δίπλα και στην οικογένεια και σε κάθε άνθρωπο που θέλει να βρει μια διέξοδο”.

 

To Top