Βασιλακόπουλος: «Ο θρόνος είναι έτοιμος για τον Νίκο Γκάλη, μπορεί να έρθει να καθίσει!»

Στην καθιερωμένη επαφή του με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης σήμερα μετά την κοπή πίτας της ΕΚΑΣΘ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε αν η ΕΟΚ θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Άρης ώστε να διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμή του μεγάλου Νίκου Γκάλη.  Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ κάλεσε τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών να «έρθει να καθίσει στον θρόνο του!»

Ο κ. Βασιλακόπουλος ήταν λιτός και περιεκτικός στην απάντηση του όταν του τέθηκε το σχετικό ερώτημα για το φιλικό προς τιμή του Νίκου Γκάλη και αν η Ομοσπονδία από την πλευρά της θα στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία. «Έχω πει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν πως ο θρόνος είναι έτοιμος, όποτε είναι έτοιμος να έρθει να καθίσει!»

Σε ερώτηση αν συμφωνεί με την πολιτική της ΚΑΕ Άρης που έχει θέσει ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση του τμήματος, αποφεύγοντας να μιλήσει για αγωνιστικούς στόχους απάντησε:

“Συμφωνώ απόλυτα. Πρώτα θα νοικοκυρευτείς και μετά θα προχωρήσεις. Αν δεν εξασφαλίσεις ορισμένα βασικά, δεν μπορείς να φτιάξεις και να αναδείξεις οικογένεια. Δεν μπορείς να παντρευτείς και να είσαι στον δρόμο, να χρωστάς και να μην μπορείς να βγεις από το σπίτι σου! Στον Άρη γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια κι ελπίζω να πετύχει».

To Top