Αγγέλου: “Ο καλός παίκτης δεν έχει μνήμη. Το ξεχνάμε και προχωράμε!”

Ευχαριστημένος από την νίκη-πρόκριση του Άρη επί του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου, τονίζοντας όμως πως όλοι θα πρέπει να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στον Σαββατιάτικο αγώνα για την πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ, στη Δράμα.

Ο τεχνικός των κίτρινων είπε αρχικά: “Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε το παιχνίδι. Αφιερώνουμε τη νίκη στην ομάδα μητέρα του Σάββα Καμπερίδη που έφυγε από τη ζωή την περίοδο της προετοιμασίας. Ξέρουμε πόσο σημαντική ήταν γι’ αυτόν και γι’ αυτό της αφιερώνουμε τη νίκη. Δεν μπορούμε να μείνουμε σ’ αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ που δεν είχε υποχρεώσεις για το Κύπελλο και προετοιμάζεται για τη μεταξύ μας αναμέτρηση. Είναι μια ομάδα που έχει μια καλή εξάδα ξένων και Έλληνες ρολίστες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό και να μην μας παρασύρει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Όπως μου είπε και ο Χρήστος Γαλιλαίας ο καλός παίκτης δεν έχει μνήμη. Ξεχνάει τι έγινε και κοιτάει μπροστά”.

Πρόσθεσε πως «ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος. Ήταν στο “πρέπει”. Από το λόου πόστ που είναι τρόπος που παραδοσιακά παίζει ο κόουτς, πήγε το παιχνίδι του στο πικ εν ρολ. Οι νέοι παίκτες και ειδικά τα γκαρντ θέλουν χρόνο και μοιραία η πλάστιγγα έγειρε στον Χαραλαμπίδη. Δεν ήταν όμως σε μέρα για να διαμορφώσει το παιχνίδι. Δεν ήταν η άμυνα μας αλλά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Εμείς ελέγξαμε δίκαια το παιχνίδι».

To Top