Αγγέλου: “Στόχοι η επιβίωση και η συσπείρωση του κόσμου”

Η επιβίωση Άρη και η συσπείρωση του κόσμου του είναι οι δύο βασικοί στόχοι των κίτρινων αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου που τόνισε πως αυτό που θέλουν όλοι είναι να εμπνέει η ομάδα. 

Ο προπονητής των κίτρινων μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και αναφέρθηκε στη δύσκολη προσπάθεια που γίνεται φέτος στους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το “Δος ημίν σήμερον” που ανέφερε στη συνέντευξη του στην “Αθλητική Κυριακή”: “Το πιστεύω και είναι πραγματικότητα. Νομίζω ότι σε όλα τα επίπεδα η ζωή αλλάζει, ο τρόπος επιβίωσης αλλάζει και το πως καλλιεργείς την αντοχή σου μέσω ομαδικής προσπάθειας, είναι τρόπος ζωής. Και αυτό προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς στο σύλλογο”.

Για το πως βλέπει τα πράγματα στον Άρη : “Τα βλέπουμε με αισιοδοξία και αντοχή. Αυτά που μας δίνουν το κουράγιο είναι οι παίκτες και η προσπάθεια της διοίκησης που είναι μάχιμη. Ασχολούνται με τα προβλήματα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα προσπάθεια. Μας λείπουν πράγματα και θα λείπουν, αλλά βάζουμε δύναμη και αποφασιστικότητα στην προσπάθεια μας”.

Για τον φετινό στόχο της ομάδας: “Ο στόχος είναι ένα πολύ ευάλωτο θέμα. Στα ομαδικά αθλήματα αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο πρώτος είναι η επιβίωση. Ο δεύτερος είναι ο Άρης να συσπειρώσει το δικό του κόσμο και αυτούς που ήταν κοντά στις καλές στιγμές. Το θέμα είναι η ομάδα να εμπνέει. Αυτή είναι και η παρότρυνση της διοίκησης από τη στιγμή που ήρθα”.

To Top