Ανεκδιήγητες δηλώσεις εμπάθειας από τον Παναγόπουλο κατά του Άρη και κόντρα στην ΕΠΟ, την Σουπερλίγκα και τον ΠΣΑΠ!

Δηλώσεις πέρα από κάθε λογική, δηλώσεις που δείχνουν το λιγότερο εμπάθεια και φυσικά απόδειξη ότι ο εν λόγω άνθρωπος είναι εκτός πραγματικότητας έκανε ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος, που αρκετές φορές στο παρελθόν έχει βρεθεί αντιμέτωπος δικαστικά με την ΠΑΕ Άρης.

Τι δήλωσε ο εν λόγω κύριος στο “Αθλητικό Μετρόπολις”; “Σαν δικηγόρος δεν αποδέχομαι αυτή τη ρύθμιση. Ούτε για τις 45 δε δεχόμαστε. Μιλάμε για καταχρηστικά δικαιώματα για συλλογικές συμβάσεις που δεν τηρούνται και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Οι αλλαγές στις διοικήσεις των ομάδων είναι συχνές και δεν μας εγγυάται κανείς τίποτα. Ούτε το άρθρο 44 δεν έχει τηρηθεί. Όλες οι διοικήσεις ήταν αναξιόπιστες, πέραν της διοίκησης του Κοντομηνά. Αυτή τη στιγμή πάνε να φάνε τα λεφτά των ποδοσφαιριστών”.

Την στιγμή που η ΕΠΟ, η Σουπερλίγκα και ο ΠΣΑΠ έχουν υπογράψει “μνημόνιο” για τις 45 δόσεις, την στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν ότι ο Άρης θα πρέπει κατ’ εξαίρεση να κάνει συμφωνίες για διακανονισμούς άνω των 45 δόσεων και παρατηρείται μια διάθεση από όλες τις πλευρές να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση, εμφανίζεται ο εν λόγω δικηγόρος να κάνει το λιγότερο “εμπρηστικές” δηλώσεις.

Αλήθεια, υπάρχει ποδοσφαιριστής που έχει προσλάβει τον συγκεκριμένο νομικό και ακόμα περιμένει πως μέσω αυτής της τακτικής θα κερδίσει τίποτα; Εκτός κι αν του έλειψε η δημοσιότητα και ήθελε απλά να κάνει δηλώσεις εντυπωσιασμού…

 

To Top