Αγγέλου: “Τα νέα παιδιά θα πρέπει να δοκιμαστούν στα δύσκολα”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλυσε το πλάνο του για το πως τα νέα παιδιά του Άρη που αποκτήθηκαν ή και προϋπήρχαν στην ομάδα θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο.

Μιλώντας στον “Αρένα” ο τεχνικός του Άρη τόνισε:

Για την απόκτηση νέων σε ηλικία παικτών: «Είναι επιλογή που οδηγείται από τον μονόδρομο των προβλημάτων. Η εφαρμογή αυτού του πλάνου ήρθε μετά από συζήτηση των ανθρώπων του Άρη. Αν και δεν έχουμε 100% επιτυχία θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο. Αυτά τα παιδιά θα πρέπει να δοκιμαστούν στα δύσκολα και να δούμε πως θα ανταποκριθούν».

Για τον Χριστοδούλου: «Είναι ένας από τους στόχους μας. Αυτή η απόκτηση έγινε με μία πολύ μεγάλη βοήθεια από τον Ντίμη Παπαϊωάννου. Και ελπίζω να ολοκληρωθεί και επίσημα αυτή η συμφωνία. Η έρευνα μας λέει ότι είναι αξιόλογο άτομο απο καλή οικογένεια. Έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Βεζένκοφ αλλά όλα θα τα δούμε στην πράξη. Αυτά τα παιδιά θέλουν στήριξη και υπομονή και να μην τους βάλουμε τα πρέπει από νωρίς»

Για τον Βεζένκοφ: “Ήταν μεγάλη επιτυχία αλλά η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν ότι ο ίδιος ο Βεζένκοφ αποφάσισε να μείνει. Πείστηκε από το πλάνο μας και αυτό πρέπει να πιστωθεί στον Άρη. Πολλές φορές λέω ότι από τα παιδιά μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Νιώθω πραγματικά ιδιαίτερη χαρά να δουλεύω με αυτά τα παιδιά».

Για τον Βεργίνη: «Μιλήσαμε με όλα αυτά τα παιδιά. Υπάρχει ένας προβληματισμός πως θα αντιμετωπίσουν το παρών και το μέλλον. Εμείς προτείναμε ότι η λύση του Άρη μπορεί να δώσει σταθερότητα. Είναι καλός παίκτης αλλά πιστεύει ότι σε αυτή την φάση μπορεί να δοκιμάσει την τύχη του είναι στο εξωτερικό. Η πλατφόρμα που χρησιμοποιεί ο Άρη είναι ότι ο παίκτης πρέπει να θέλει να παίξει. Αν έχει και την παραμικρή αμφιβολία τότε κάνουμε πίσω»

Για τον Ξανθόπουλο: «Θέλαμε όσο το δυνατόν να φτιάξουμε έναν εσωτερικό ανταγωνισμό ώστε να βγει ένας κορμός που θα μπορεί να εκπροσωπήσει την ομάδα. Μιλήσαμε αλλά και αυτός προτίμησε να πάει στην Ισπανία»

Για τον Σαρικόπουλο: «Είναι ένας πολύ εξελίξιμος αθλητής. Εμείς του εξηγήσαμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι φιλόδοξος, παίκτης που στηρίζεται στην ομάδα και είναι και αυτός έτοιμος να συμφωνήσει»

Για την προετοιμασία: «Το πλάνο της προετοιμασίας ήταν εμείς να δώσουμε 10-13 παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους για να δοκιμαστεί ο κορμός της ομάδας. Απευθυνθήκαμε και χρησιμοποιήσαμε το όνομα που έχει ο Άρης, και με μεγάλη μας χαρά είδαμε ότι μετράει».

To Top