Ο Πάλλας για τον νέο Άρη, το ρόλο των ακαδημιών, αλλά και τον… Καμπάνη

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Θόδωρος Πάλλας μίλησε για την νέα προσπάθεια του Άρη.

«Η ομάδα του Άρη καλείται να αποδείξει ότι η περασμένη ήταν μία ατυχής χρονιά. Από ότι είδα στο φιλικό με την Ρόμα άφησε καλές εντυπώσεις. Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε παρά το ότι είχε αμυντικούς προσανατολισμούς» είπε μιλώντας στον “Αρένα” για να συμπληρώσει:

Για τις ακαδημίες:

«Ο σωστός δρόμος είναι αυτός. Ο Άρης έπρεπε εδώ και καιρός να κρατήσει τα φυτώρια του.  Είμαι υπέρ της άποψης να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις ακαδημίες και να προσεχθούν αυτά τα παιδιά. Ο Άρης είναι σε τέτοια κατάσταση που τα πάντα οδηγούν σε αυτή την κατεύθυνση»

Για το άρθρο 99:

«Είμαι επιφυλακτικός. Είναι καταστάσεις που σε φέρνουν σε δύσκολες καταστάσεις. Κοιτάω για τον Άρη να δημιουργήσει μία υγιή βάση. Δεν μπορεί σε κάθε δυσκολία να επικαλούνται το άρθρο 99. Οι ομάδες πρέπει να χτίζονται τούβλο-τούβλο»

Για τα 100 χρόνια του συλλόγου:

«Σωματεία που ξεχνάνε την ιστορία τους είναι καταδικασμένα να εξαφανιστούν. Η ιστορία είναι που σε κρατάει σε εγρήγορση και σε βοηθάει να εξελιχθείς»

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές:

«Παλεύοντας και έχοντας την ευκαιρία να καθιερωθούν είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το να ξεκινήσεις από μικρός και να παίζεις στην πρώτη ομάδα δεν είναι εύκολο πράγμα. Και όποιος το πετυχαίνει αποκτάει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Υπήρχαν αλάνες παλιά. Κάναμε αγώνες. Εμείς μεγαλώναμε στους δρόμους. Κάθε γειτονιά είχε και την πλατεία της και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να βγουν μεγάλοι παίκτες»

Για τους προπονητές που είχε:

«Θυμάμαι όλους του προπονητές. Όλοι έχουν τα προτερήματα τους και τα ελαττώματα τους. Δεν ήταν τυχαίοι όσοι πέρασαν από τον Άρη. Ορισμένα πράγματα όταν τα βλέπεις από απόσταση τα εκτιμάς περισσότερο. Αν μπορούσες να γυρίσεις τον χρόνο θα το έκανες, αλλά δυστυχώς η ζωή είναι μία»

Για τους προέδρους:

«Υπήρξαν και καλές πλευρές και κακές. Εγώ θα περίμενα από όλα τα διοικητικά συμβούλια το κάτι παραπάνω. Ο Καμπάνης ήταν πολύ έξυπνος άνθρωπος. Τον έζησα λίγο άλλα αυτό που θυμάμαι είναι ότι έπιανε πουλιά στον αέρα»

Αν θα πάει φέτος στο Χαριλάου:

«Θεού θέλοντας και αν έχουμε την υγεία μας όλα μπορούν να γίνουν»

To Top