Αγγέλου: “Ψάχνουμε τους Έλληνες που θα γίνουν οι ηγέτες του Άρη!”

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα παιδιά και το προπονητικό team της Triple Crown τον Βαγγέλη Αγγέλου στο 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp. H επίσκεψη του πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι.

Ο προπονητής του Άρη αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, δέχθηκε ερωτήσεις από τους νεαρούς αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί τους δηλώνοντας:

«Καταρχήν είναι τιμή μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ, γνωρίζω πολύ καλά για την δουλειά που γίνεται στην Triple Crown και χαίρομαι που είμαι κοντά σας. Όταν συνδυάζεται η γνώση με την εμπειρία των προπονητών σας είναι ότι καλύτερο, παρατηρώ ότι οι εγκαταστάσεις είναι εκπληκτικές και σας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να μάθετε κάποια πράγματα, να διασκεδάσετε αλλά και να εξελιχθείτε.»

Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα τέσσερα πιο σημαντικά στοιχεία (ένστικτο-ισορροπία-αντίδραση-συγκέντρωση) που θα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας αθλητής για να ξεχωρίσει και να εξελιχθεί. Χρησιμοποιώντας τους νεαρούς αθλητές σε αντίστοιχες ασκήσεις κατάφερε να διασκεδάσει και να ενθουσιάσει το κοινό!

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το πώς βλέπει την εθνική ομάδα και που πιστεύει ότι θα φτάσει δήλωσε: «Πιστεύω πολύ ψηλά, είναι πολύ ταλαντούχοι αθλητές και τους εύχομαι το καλύτερο.»

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τους στόχους του Άρη για την νέα χρονιά και αν μπορεί να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο απάντησε:
«Καταρχήν δεν μπορούμε να προσθέσουμε στο ρόστερ μας ξένους παίχτες, ο στόχος είναι να δουλέψουμε σκληρά και να βρούμε τους Έλληνες παίχτες που θα στηριχθεί ο Άρης και που θα γίνουν οι ηγέτες του. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι περισσότερο.»

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τον ποιον θεωρεί καλύτερο μεταξύ του Νίκου Γκάλη- Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη απάντησε: «Είναι αδιαμφισβήτητα φοβεροί αθλητές και προσωπικότητες, αλλά εγώ θέλω να επικεντρώνομαι στους νέους αθλητές και πως θα καταφέρουν να τους ξεπεράσουν”.

Όταν ερωτήθηκε για το ποιοι ήταν οι δυσκολότερους αγώνες της αγωνιστικής χρονιάς που μας πέρασε για τον Άρη σχολίασε: «Ο ένας ήταν με τον ΑΓΟΡ σίγουρα και ο δεύτερος με τον Πανιώνιο.»

Όταν ερωτήθηκε για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, τον Λευτέρη Μποχωρίδη και που θεωρεί ότι μπορεί να φτάσουν απάντησε: «Είναι ξεχωριστοί παίχτες, ο Βεζένκοφ είναι πολύ καλός εγκεφαλικός παίχτης αλλά και «πασέρ» ενώ ο Μποχωρίδης διαθέτει φοβερό ένστικτο και παίζει πολύ για την ομάδα του. Το που θα φτάσουν, σε ποιο επίπεδο εξαρτάται από τους ίδιους αλλά και τους ανθρώπους που θα επιλέξουν να έχουν γύρω τους.»

Σε ερώτησε που δέχτηκε σχετικά με το αν θα επέλεγε να ξανά συνεργαστεί με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς απάντησε: «Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, ναι θα το επέλεγα».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη και την επάνοδο του απάντησε: «Δυστυχώς είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό και ιδιαίτερα επικίνδυνο, του εύχομαι να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και να μπορέσει να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν».

Σε ερώτηση που δέχτηκε από τον coach Λιμνιάτη, πως γίνεται να κρατηθεί η ισορροπία μεταξύ ενός προπονητή και ενός αθλητή, ο σεβασμός αλλά και το καλό κλίμα απάντησε: «Η ισορροπία επιτυγχάνεται με την αλήθεια αλλά και το χιούμορ».

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις το λόγο πήρε ο Γιώργος Λιμνιάτης δηλώνοντας: «Πολλές φορές οι παίχτες και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί πέρασα από αυτό το ρόλο θεωρούμε ότι τα ξέρουμε όλα, όμως κάνουμε λάθος. Οι προπονητές έχουν τον ρόλο να βοηθάνε και θα πρέπει να τος ακούμε! Ο coach Αγγέλου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής το έχει αποδείξει άλλωστε με την δουλειά του, είναι τιμή που μας επισκέφθηκε σήμερα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία!»

To Top