Το συζητάει ο Πελεκάνος για το τριετές συμβόλαιο

Ο Άρης ενημέρωσε χθες τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Πελεκάνου για την επιθυμία του να κρατήσει τον έμπειρο φόργουορντ στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια. Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες της πρότασης, αλλά υπάρχει διάθεση για διαπραγμάτευση και αυτό είναι το πρώτο θετικό βήμα.

Οι κίτρινοι δεν έκαναν χθες συγκεκριμένη οικονομική προσφορά για τον Μιχάλη Πελεκάνο. Είπαν στον εκπρόσωπό του ότι θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη για… πάντα στην Θεσσαλονίκη. Μόλις διευθετηθεί οριστικά το θέμα της εξόφλησης των οφειλομένων, τότε οι δύο πλευρές θα είναι σε θέση να συζητήσουν και το οικονομικό σκέλος της πρότασης για τριετές συμβόλαιο.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως ο Πελεκάνος σαφώς και αισθάνεται όμορφα στο άκουσμα ότι μια ομάδα σαν τον Άρη τον θέλει για άλλα τρία χρόνια στο ρόστερ της. Πέραν τούτου, της ευχάριστης διάθεσης δηλαδή, για να ανοίξει το θέμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο προς το παρόν. Είναι λογικό να παίξει σημαντικό ρόλο το οικονομικό και πώς θα αξιολογήσει η πλευρά του παίκτη την επικείμενη προσφορά που θα κάνει η ΚΑΕ…



To Top