«Αγγίζει» Ιμόμπιλε η Ντόρτμουντ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τσίρο Ιμόμπιλε βρίσκεται η Ντόρτμουντ! Οι εξελίξεις τρέχουν, σήμερα υπήρξε ραντεβού και φαίνεται πως σύντομα το deal θα κλείσει! Συμφωνία με τον παίκτη. 

Με τον πλέον επίσημο τρόπο έδειξε η Ντόρτμουντ ποσό πολύ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Τσίρο Ιμόμπιλε! Άνθρωποι των Βεστφαλών ταξίδεψαν σήμερα στην Ιταλία, προκειμένου να συναντηθούν με τη διοίκηση της Γιουβέντους και να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του παίκτη.

Ο 24χρονος επιθετικός ανήκει κατά το ήμιση στους πρωταθλητές, καθώς η Τορίνο κατέχει το άλλο 50% των δικαιωμάτων του. Ωστόσο, οι Γερμανοί πιστεύουν πως οι «μπιανκονέρι» μπορούν να αποσπάσουν το άλλο μισό του Ιμόμπιλε και στη συνέχεια να τον πουλήσουν… ολόκληρο!

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ντόρτμουντ φέρεται να έκανε πρόταση 15 εκατ. ευρώ, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να ξεπεράσει τα 20 για να τον πάρει στην Γερμανία. Και λογικό είναι αν σκεφτεί κανείς πως σε 32 συμμετοχές στην φετινή Serie A, έχει σκοράρει 21 τέρματα!

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσες –φαίνεται άλλωστε και απ’ το σημερινό ραντεβού- με τον Ιταλό επιθετικό να αποτελεί τον διακαή πόθο του Κλοπ για τη γραμμή κρούσης. Λέγεται μάλιστα πως ήδη υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τους Γερμανούς για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top