Με το σήμα του “θεού του πολέμου” και τον Γκάλη (photos)

Ένας πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη και… αθεράπευτα Αρειανός, ο Νίκος Ζεϊμπέκης, κατεβαίνει στην εκλογική «μάχη» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Ζεϊμπέκης δεν χρειάζεται συστάσεις στην οικογένεια του Άρη, ήταν και είναι πάντα κοντά στην ομάδα… Στα 48 του χρόνια αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές, αφού όπως τονίζει: «Θέλω η πόλη την οποία τόσο πολύ αγάπησα, να αγαπηθεί το ίδιο – και γιατί όχι και περισσότερο – από τα παιδιά μου. Για να γίνει αυτό, η πόλη θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη οικονομία για τους επαγγελματίες, ασφάλεια και υποδομές για τους κατοίκους, και κοινωνική ειρήνη και αλληλεγγύη για όλους.»

Δεν κρύβει την αγωνία του για τις εξελίξεις στον Άρη τονίζοντας ότι: “Όλες οι δυνάμεις του συλλόγου θα πρέπει ενωμένες να βρούμε τις λύσεις. Χωρίς λόγια, αλλά με πράξεις”

Το βιογραφικό του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: “γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1966, από γονείς δεύτερης γενιάς Μικρασιατών προσφύγων. Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και Έφεδρος Λοχίας Τεθωρακισμένων κατά τη διάρκεια της θητείας του, ασχολήθηκε με πάθος από το Γυμνάσιο κιόλας με το μπάσκετ του Άρη, ένα άθλημα που του χάρισε και του χαρίζει πολλές χαρές, επιτυχίες και διακρίσεις.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας το 1990 και την απόκτηση διπλώματος στο sales management, ασχολήθηκε ενεργά με το εμπόριο, τόσο ως ενεργό μέλος της οικογενειακής επιχείρησης (Σιδηρικά Χαραλαμπίδη), όσο και ως συνεταίρος της μεταφορικής εταιρίας ΕΛΛΑΣ ΙΜΕ ΕΠΕ.

Ο Νίκος ζει, εργάζεται και δημιούργησε οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, μιας και από το 1991 είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Χαραλαμπίδου, με την οποία έχει αποκτήσει τρία αγόρια, τον Σωτήρη, τον Βασίλη και τον Αλέξανδρο».

Ο Ζεϊμπέκης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Στ. Καλαφάτη «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εντάξει».

To Top