Αγγελίδης: “Η εξιλέωση μιας δύσκολης χρονιάς”

Ανήμερα της 20ης επετείου από την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου του, του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στο Τορίνο, θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Για εκείνη τη βραδιά, της 16ης Μαρτίου 1993 μίλησε ο Ντίνος Αγγελίδης…

Σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα “Goal” ο Αγγελίδης υπογράμμισε πως “Ήταν η εξιλέωση, η ιδανική κατάληξη μιας δύσκολης χρονιάς, ένας τίτλος που ήρθε με κόπο και πολλά βάσανα. Η πίεση ήταν μεγάλη, η ευκαιρία που είχαμε μοναδική. Και τελικά πετύχαμε κάτι που δεν είχε επαναλάβει ο σύλλογος, αν και τα προηγούμενα χρόνια με τον Νίκο Γκάλη στη σύνθεσή του είχε εκπληκτική ομάδα. Δεν θα σου πω πως ήταν ο σημαντικότερος τίτλος της καριέρας μου, οι στιγμές όμως που ζήσαμε ήταν ιδιαίτερα έντονες. Επρεπε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Γι’ αυτό μίλησα για πίεση. Σας θυμίζω πως ήταν η χρονιά κατά την οποία ο Αρης βρισκόταν σε μια μεταβατική κατάσταση, καθώς ήταν η πρώτη σεζόν χωρίς τον Γκάλη”.

Οσο για αύριο: “Δεν υπάρχει φαβορί, όποιος παίξει με καρδιά και δείξει ότι το θέλει πιο πολύ, θα κερδίσει. Αυτό μου έχει αποδείξει η ιστορία αυτών των παιχνιδιών”.

 

To Top