ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγελούδης: “Ο Άρης πήρε έναν νέο Ματεό Γκαρσία”

Ο Νίκος Αγγελούδης που έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 και την εκπομπή «Αθλητικό Χ-press» και αναφέρθηκε στην πορεία των κιτρινόμαυρων κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον… αναγεννημένο Ματέο Γκαρσία.

Ερωτηθείς για το… ταμείο του πρώτου γύρου των κιτρινόμαυρων απάντησε: “Το ταμείο είναι ξεκάθαρο. Δεν βγήκαν κάποιες επιλογές που έγιναν σε παίκτες που αν και σαν βιογραφικά φαίνονταν καλύτεροι από αυτούς που υπήρχαν ήδη, όμως στο γήπεδο δεν φάνηκε αυτό, δεν ταίριαξε η ομάδα στην αρχή, έγιναν κάποια στραβά αποτελέσματα”.

Για τον Γκρέι είπε: “Ο Γκρέι, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ότι πάει πολύ καλά, ότι το γκολ το έχει. Όταν μπαίνει αλλαγή φαίνεται καλύτερος πάντως”.

Για τους παίκτες που του έχουν κάνει εντύπωση έως τώρα: “Πήραμε έναν νέο Ματέο στα τελευταία παιχνίδια. Ο Ματεό Γκαρσία πάει πολύ καλά. Σε αυτή τη θέση αντεπεξέρχεται εξαιρετικά, δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ο Ετέμπο επίσης έχει πολύ καλά τρεξίματα και ο Μάνου Γκαρθία είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να πάρει και άλλα πράγματα ο Άρης από αυτόν”.

Για τον Πάλμα τόνισε: “Έχει ποδοσφαιρικό θράσος, έχει όρεξη, θέληση, τσαμπουκά και μακάρι να βγει και να πάει ψηλά”.

Τέλος για την περίπτωση του Μαντσίνι ανέφερε: “Ο Μαντσίνι είναι παίκτης που έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και μακάρι να υπάρξει συμφέρουσα πρόταση και να αποχωρήσει ή να βρεθεί μια λύση και να συνεχίσει στην ομάδα”.

To Top