Στην έξοδο ο Γιακουμάκης από τη Σέλτικ λόγω… συμβολαίου

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν τα βρίσκει με τη Σέλτικ στο οικονομικό κομμάτι για νέο συμβόλαιο και σύμφωνα με τη «Daily Record», όλα δείχνουν πως θα πάρει μεταγραφή τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Στην πόρτα της εξόδου από τη Σέλτικ παρουσιάζεται ο Γιώργος Γιακουμάκης σύμφωνα με τα σκωτσέζικα Μέσα, που κάνουν λόγο για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις του νέου συμβολαίου.

Δημοσίευμα της «Daily Record», συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο Έλληνας στράικερ δεν τα βρίσκει στο οικονομικό σκέλος με τους Κέλτες, κρίνοντας μη ικανοποιητική την αύξηση που του έχει προταθεί για να ανανεώσει.

Ο 28χρονος «bomber» των Καθολικών, με 25 γκολ σε 50 συμμετοχές ως τώρα στο «Celtic Park», είχε ρίξει αρκετά το κασέ του για τη μετακίνηση από τη Φένλο στους πρωταθλητές Σκωτίας το καλοκαίρι του 2021, με την προοπτική να υπάρξει σημαντική βελτίωση των απολαβών αν πραγματοποιούσε θετική πρώτη σεζόν.

Αγωνιστικά, η συνεισφορά του Γιακουμάκη είναι αναμφισβήτητη και ο πρώην στράικερ των ΑΕΚ, ΟΦΗ και Πλατανιά έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο παιδί της εξέδρας, χάρη και στα πολλά κρίσιμα γκολ που έχει πετύχει ερχόμενος από τον πάγκο.

Πλέον, η σκωτσέζικη εφημερίδα τονίζει πως αν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή πλεύσης στις διαπραγματεύσεις μέχρι το τέλος του έτους, τότε το «ναυάγιο» πιθανότατα να οδηγήσει στην πώλησή του από τον Γενάρη, με ουκ ολίγες ομάδες από την Premier League και την υπόλοιπη Ευρώπη να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Κρητικού φορ.

To Top