Αγκάνθο: “Ήρθα για δώσω λύση στην επίθεση του Άρη και να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο”!

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι “πάτησε” στη Θεσσαλονίκη ο Νταβίντ Αγκάνθο. “Ήρθα για να δώσω λύση στην επίθεση του Άρη και να ευχαριστηθώ ποδόσφαιρο” δήλωσε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Ο Ισπανός επιθετικός έδειξε σίγουρος για το “χάπι εντ” των συζητήσεων του με τον Άρη. “Παραμένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, γι αυτό ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να κλείσουν και να μπω γρήγορα στις προπονήσεις. Θέλω να ξεκινήσω το συντομότερο δυνατό” είπε αρχικά ο Αγκάνθο.

Σε σχετική ερώτηση του PRESSARIS με αφορμή τα όσα μας είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του από την Ισπανία παραδέχθηκε ότι: “Ναι μίλησα με Πουλίδο και Πορτίγια. Γνωρίζω ότι όπως όλη η χώρα, έτσι και η ομάδα έχει κρίση, αλλά γνωρίζω πλέον ότι ο Άης είναι ένας σημαντικός και σοβαρός σύλλογος, ο οποίος διαθέτει εκπληκτικό κόσμο. Με βάση το συμβόλαιο που θα υπογράψουμε, δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κανένα πρόβλημα και είμαι έτοιμος να ευχαριστηθώ με τον Άρη το ποδόσφαιρο”.

Σε ερώτηση εάν μπορεί να δώσει λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης ήταν κατηγορηματικός: “Φυσικά γι αυτό είμαι εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω λύση στην επίθεση του Άρη”.

Ο Αγκάνθο θα περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Άρη και θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την Μπενφίκα στο φιλικό της ερχόμενης Κυριακής.

Εφόσον υπογράψει, ο Αγκάνθο θα είναι η τρίτη και τελευταία μεταγραφή που δικαιούται ο Άρης για παίκτες ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας, μετά τους Πουλίδο και Κοέλιο.

To Top