Αγκάνθο για δωροδοκία: «Ψέματα όσα γράφονται για μένα, θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στους κόλπους της AFE, μετά την είδηση ότι ο πρώην επιθετικός του Άρη και νυν πρόεδρος της Ένωσης Ισπανών ποδοσφαιριστών κατηγορήθηκε για δωροδοκία προκειμένου να πάρει έγγραφα που άνηκαν σε άλλη ποδοσφαιρική Ένωση.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο κατηγορείται πως δωροδόκησε υπαλλήλους για να πάρει ένα έγγραφο από Εφορία της Ισπανίας.

Ο άλλοτε επιθετικός του Άρη, θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όλα όσα γράφονται είναι ψέματα και πως μοναδικός σκοπός του είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων των ποδοσφαιριστών της χώρας.

«Όσον αφορά τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στη MARCA: 1. Οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς. 2. Η δουλειά μου στοχεύει αποκλειστικά στην υπεράσπιση των συμφερόντων των ποδοσφαιριστών. 3. Θα υπερασπιστώ την τιμή μας εναντίον όσων την αμφισβητούν», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του Σέκα, ο Αγκάνθο πλήρωσε 3.000 ευρώ προκειμένου να έχει στην κατοχή του το έγγραφο, κάτι που δεν έπρεπε να έχει και μάλιστα αναφέρει ότι το παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως  ανάγκασε να φτιάξει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι και ο Σεκα είχε εμπλοκή στην υπόθεση, κάτι που σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα δεν ισχύει.

 

To Top