Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη στη Super League

Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος της μεγάλης ποδοσφαιρικής κατηγορίας συζητά σήμερα (12/5), μετά τις αντιρρήσεις του ΠΣΑΠ, τις προτάσεις για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η τηλεδιάσκεψη, που ανακοίνωσε χθες ότι θα έχει σήμερα (12/5) το μεσημέρι (14:00) το διοικητικό συμβούλιο της Super League 1, μετά τις αντιρρήσεις των εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για τις μειώσεις στις αποδοχές που προβλέπουν τα συμβόλαια των παικτών, λόγω της αναστολής της αγωνιστικής δράσης εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι προτάσεις που έχουν πέσει ως τώρα στο τραπέζι είναι για μείωση στα συμβόλαια ύψους 25% σε περίπτωση ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος και 33% σε περίπτωση οριστικής διακοπής του.

Από την πλευρά του ο ΠΣΑΠ δεν έκανε δεκτές αυτές τις προτάσεις και αντιπρότεινε κάθε ομάδα να έχει ξεχωριστή διαπραγμάτευση με τους ποδοσφαιριστές της. Μένει να φανεί, αν γίνει κάποια νέα πρόταση από πλευράς Super League 1 ή αν περάσει η πρόταση του ΠΣΑΠ.

To Top