Αγκάνθο: “Θα έρθουν κι άλλα γκολ”

Ο Νταβίντ Αγκάνθο πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο, σκοράροντας κόντρα στην ΑΕΚ όμως υποσχέθηκε κι άλλα γκολ στη συνέχεια.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της NOVA τόνισε πως «δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο ντεμπούτο. Είμαι αρκετά χαρούμενος με το γκολ αλλά σημασία έχει η ομάδα, που πιστεύω ότι έχει να δώσει περισσότερα πράγματα στους οπαδούς της. Αν δουλέψουμε σκληρά θα δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».
Όταν υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους κίτρινους είχε δηλώσει πως ήρθε στην ομάδα να λύσει το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Σε ερώτηση αν άρχισε να κάνει πράξη την υπόσχεση του, αυτή απάντησε: ««Ήρθα για να δουλέψω και η δουλειά μου να πετυχαίνω γκολ. Ελπίζω να πετύχω κι άλλα και σε συνεργασία με την ομάδα να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».
Η πρώτη του εντύπωση από το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν θετική. «Είναι μία πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ήρθα να παίξω ποδόσφαιρο, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, εξίσου ανταγωνιστικός θέλω να είμαι κι εγώ και να το αποδεικνύω στον αγωνιστικό χώρο».

To Top