Τα… γύρισε ο Βλάχος μετά το γκολ του Αγκάνθο!

Το γκολ του Αγκάνθο έφερε… γκρίνια στην ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Βλάχος που χθες μιλούσε για… άναρχη ομάδα όταν αναφερόταν στον Άρη, σήμερα είπε ότι η δική του ομάδα έχει ανικανότητα στο γκολ!

Ο τεχνικός της “Ένωσης” τόνισε πως “δεν πίστεψα ποτέ στην τύχη. Πίστευα πάντα στην ικανότητα περισσότερο από κάθε άλλο. Δεν είχαμε την ικανότητα να βάλουμε γκολ, σε ένα ματς που ήμασταν καλύτεροι στο 100% από τον αντίπαλο. Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη αυτό το παιχνίδι, γιατί η εβδομάδα στα Σπάτα ήταν συγκλονιστική. Όλοι δούλεψαν τρομερά. Οι παίκτες πάλεψαν, δούλεψαν, έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να μένουμε πάνω σε αυτό. Κοιτάμε μπροστά” και πρόσθεσε: “Δεν είναι καταστροφικό το 1-1. Ξέραμε τι περιμένει την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ φτιάχτηκε κατ’ ανάγκη, με παιδιά που έπαιζαν σε πλαστικό και τώρα παίζουν στο χόρτο. Η προσπάθεια που κάνουν είναι αξιέπαινη. Κάνουν τρομερή πρόοδο. Θέλει χρόνο, υπομονή και θα έρθει η δικαίωση και γι’ αυτούς και για την ΑΕΚ”.

Για τον Άρη σχολίασε πως “ο Άρης έχει προβλήματα σαν κι εμάς. Ήμασταν όμως εμείς πολύ καλοί. Αναγκάστηκε να έχει παθητικό ρόλο. Σήμερα, οι παίκτες της ΑΕΚ δεν επέτρεψαν στον Άρη να κάνει παιχνίδι”.

 

To Top