Αγκάνθο: Πολύ σκληρός για να χάσει ένα τέτοιο ντέρμπι

Δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά η αλήθεια είναι μια. Ο Νταβίντ Αγκάνθο καρδιοχτύπησε στην προπόνηση  τους κίτρινους, εξαιτίας ενός τραβήγματος στον προσαγωγό. Δεν ήταν τραυματισμός… ρουτίνας, ούτε παιχνίδι “στρατηγικής”, αλλά ένα ξαφνικό “αγκάθι” για τον Μάκη Κατσαβάκη, ουσιαστικά “προϊόν” της προετοιμασίας που… δεν έκανε με τον Άρη.

Ο Ισπανός εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ του Άρη και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι/. Το γεγονός ότι μπήκε κατευθείαν στις υποχρεώσεις του Άρη τον επιβάρυνε. Με την ΑΕΚ αγωνίστηκε 90+6 λεπτά. Με την Κέρκυρα 90+5 λεπτά. Το γεγονός ότι είχε χάσει αρκετές βδομάδες προετοιμασίας τον έβαλε σε περιπέτειες.

Μέχρι και τη σέντρα του αγώνα θα γίνει προσπάθεια από ιατρικό τιμ και παίκτη για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Αγκάνθο «σφίγγει τα δόντια» γιατί δεν θέλει να χάσει ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει σύντομα τις ενοχλήσεις με την κατάλληλη θεραπεία.

Ο ίδιος μιλώντας στους ανθρώπους του Άρη ξεκαθάρισε ότι είναι “πολύ σκληρός για να χάσει ένα τέτοιο ντέρμπι”. Ετοιμάζεται για το τρίτο του παιχνίδι και όπως έχει υποσχεθεί θα παλέψει για το καλύτερο!

To Top