«Αγκαλιά Λέγκια και Κόκε» λένε οι Πολωνοί

Και νέο δημοσίευμα από την Πολωνία, υπογραμμίζει ότι ο Σέρχιο Κόκε οδεύει προς την Λέγκια Βαρσοβίας. Μετά τα όσα αποκαλυπτικά ανέφερε η “Wirtualna Polska”, και η «gwizdek24.se.pl» κάνει λόγο για μετακίνηση του Ισπανού στην πολωνική ομάδα.

«Η Λέγκια παίρνει τον Κόκε» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Ο σύλλογος της Βαρσοβίας διαπραγματεύεται τους όρους του συμβολαίου με τον Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ο τελευταίος παίκτης της Ράγιο Βαγεκάνο, που έλυσε το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα. Γι’ αυτό η Λέγκια μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς αντίτιμο».

Την είδηση των διαπραγματεύσεων επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο υπεύθυνος μεταγραφών της Λέγκια, Μάρεκ Γιόζβιακ, λέγοντας: «Ο παίκτης θα έρθει για να διαπραγματευτούμε τους όρους του συμβολαίου. Αν συμφωνήσουμε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις».

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά για τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη, που δεν προχώρησαν, για το ενδιαφέρον από την Κύπρο και την εμπλοκή της Λέγκια.

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης έχει προχωρήσει ήδη στο σφράγισμα δυο επιταγών από τις συνολικά πέντε που έχει στα χέρια του από τον Σέρχιο Κόκε, μια και οι επιταγές αυτές δεν είχαν αντίκρισμα.

To Top