Οι Σέρβοι έγραψαν χθες για συμφωνία Παρτιζάν – Τζέιμς!

Το πρωί ο Ντομινίκ Τζέιμς δεν ακολούθησε την αποστολή του Άρη στο Ντόνετσκ, για προσωπικούς λόγους όπως είπε στα μέλη της ομάδας. Λίγες ώρες πριν, χθες βράδυ, το σερβικό σάιτ “novosti.rs” ανέφερε πως ο Τζέιμς και η Παρτιζάν έχουν μια καταρχήν συμφωνία! Ο Τζέιμς είναι απλήρωτος 23 μέρες από τον Άρη…

Όπως αναφέρει το σερβικό δημοσίευμα “ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων με τον πλέι μέικερ του Άρη ολοκληρώθηκε επιτυχώς! Και οι δύο πλευρές ενδιαφέρονται να ολοκληρώσουν την συμφωνία και ο Τζέιμς να υπογράψει. Οι πρώτες επαφές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και ο Αμερικανός πλέι μέικερ που τώρα φοράει τη φανέλα του Άρη, είναι κοντά στο να παίξει στη Παρτιζάν”.

Ο εκπροσώπος του παίκτη στην Ελλάδα, Νίκος Σπανός είπε ότι ενημερώθηκε σήμερα το πρωί για την απόφαση του παίκτη να μην ταξιδέψει στο Ντόνετσκ και προσπαθεί να τον βρει, αλλά δεν μπορεί ακόμα. Θα έχει περισσότερα νέα το απόγευμα όταν θα επιστρέψει στην Ευρώπη από την Αμερική ο Ράντε Φιλίποβιτς, υπεύθυνος της “BDA Sports” – εταιρείας που εκπροσωπεί τον Τζέιμς – στην Ευρώπη.

Ο Τζέιμς είναι απλήρωτος 23 μέρες. Ήταν να πληρωθεί στις 30 Δεκεμβρίου και δεν πληρώθηκε, όπως δεν έχουν κατατεθεί τα χρήματα στον εκπρόσωπο του παίκτη. Μέσα στη βδομάδα ο Άρης περιμένει χρήματα από την ΕΡΤ για να πληρώσει άλλη μια δόση συμβολαίου σε όλους τους παίκτες.

To Top