Αγγέλου: “Η ομάδα κάνει…δέκαθλο, χρειάζεται η συσπείρωση όλων”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στην απόδοση που είχε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, τονίζοντας πως θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια. Ζήτησε τη συσπείρωση όλων αυτή τη δύσκολη περίοδο όπου όπως υποστήριξε η ομάδα κάνει… δέκαθλο και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας.

Ο τεχνικός των κίτρινων είπε αρχικά «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και στον Νίκο για την δουλειά που κάνει. Επίσης ευχαριστώ την διοίκηση του Απόλλωνα για την τιμή.

Ευχαριστώ τους  παίκτες μου για την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος. Με οδηγό την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου, την βοήθεια  του Θεού αλλά και την συσπείρωση όλων στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, στόχος είναι να περπατάει η ομάδα. Στην συνέχεια πιστεύω θα είμαστε καλύτερα”.

Ο Αγγέλου δήλωσε ικανοποιημένος από τις συνθήκες που υπάρχουν στην ομάδα αλλά και την προσπάθεια που καταβάλουν όσοι βρίσκονται δίπλα σ’ αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Η ομάδα σε αυτή την κούρσα κάνει δέκαθλο! Οι παράγοντες που ασχολούνται με τον Άρη έχουν και τις δουλειές τους και σε αυτή την δύσκολη εποχή προσπαθούν να βρουν  ώρες από το 24ωρο τους για να κρατήσουν την ομάδα όρθια μέρα με την ημέρα και φάση με την φάση! Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες και εγώ και οι παίκτες μου. Στόχος είναι να ήμαστε υγιής και θα είμαστε εντάξει».

Για την πορεία του Απόλλωνα Πατρών τα τελευταία χρόνια υπογράμμισε: «Νομίζω ήταν μονόδρομος ο Απόλλωνας να πάρει αυτόν τον δρόμο. Έτσι μεγάλωσε έτσι έγινε μεγάλος, στην συνέχεια άλλαξε φιλοσοφία, πίστεψε σε άλλους δρόμους και επανήλθε στους παλιούς. Χαίρομαι για τον Νίκο, που ήταν πολύ καλός παίκτης και εκφράζει το μπάσκετ της Πάτρας. Χαίρομαι που σαν χαρακτήρας αλλά και σαν προπονητής κάνει πολύ σημαντικά βήματα. Επίσης είναι πολύ θετικό που υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Το χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ».

To Top