Βετούλας: “Έχω αγωνιστεί στον Άρη και ξέρω πως πονούν οι άνθρωποί του για την ομάδα”

Ο Νίκος Βετούλας ευχήθηκε στον Βαγγέλη Αγγέλου να βρει κουράγιο για να συνεχίσει την προσπάθειά του, υπογραμμίζοντας ότι η διπλή θητεία του στον Άρη, ως παίκτης και ως βοηθός προπονητή, τον κάνει να γνωρίζει πώς πονούν οι άνθρωποι της ομάδας για την κατάσταση.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών είπε πως “εύχομαι ο Βαγγέλης να βρει το κουράγιο και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, έχω αγωνιστεί στον Άρη, και ξέρω πως πονάνε οι άνθρωποί του για την ομάδα”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: “Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές. Γνωρίζαμε ότι ο Άρης έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, ειδικά στην άμυνα, μετά την έλευση του νέου προπονητή. Τεχνικά μάς έβγαλαν έξω από τον ρυθμό μας αφού θέλαμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Είχαμε μια δίλεπτη αντίδραση στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου κρατήσαμε την διαφορά όταν μειώθηκε αισθητά. Ο στόχος είναι να σωθούμε. Τίποτα παραπάνω. Οταν χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στα τρία πρώτα παιχνίδια δεν κάναμε κηδείες, ούτε τώρα κάνουμε γάμους. Είμαι ευτυχής που έχω αυτούς τους παίκτες και δεν αναφέρομαι μόνο στους Αμερικάνους, αλλά και σε αθλητές που έπαιζαν Γ’ Eθνική πριν από τρία χρόνια και στέκονται στην Α1”.

Ο Ιβάν Κρόλο δήλωσε: “Κάναμε ακριβώς ό,τι μας είπε ο κόουτς. Ο Άρης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να παίξουμε ομαδικά για να πάρουμε τη νίκη. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι”.

 

To Top