ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγνοούν το μέλλον τους στον Άρη οι νεοαποκτηθέντες, τηρούν στάση αναμονής οι υπόλοιποι…

Στα όρια τους οι περισσότερες παίκτες του Άρη, αναμένουν με αγωνία τις σημερινές εξελίξεις, ώστε να γνωρίζουν ποιος μπορεί να τους εγγυηθεί το μέλλον τους στον σύλλογο.

Ιδίως οι νεοαποκτηθέντες, δεν μπορούν αν συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, καθώς είχαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη ότι η ομάδα από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δέχθηκαν να ενσωματωθούν από τώρα στην ομάδα, παρότι δεν είχε επισφραγιστεί σε καμία περίπτωση η παρουσία των “κιτρινόμαυρων” στην δεύτερη κατηγορία.

Οι περισσότεροι, ωστόσο, δείχνουν διατεθειμένοι να συνεχίσουν στην ομάδα, εφόσον τις επόμενες μέρες οριστικοποιηθεί οριστικά ο προβιβασμός του Άρη. Αν δεν γίνει αυτό, τότε πολύ δύσκολα θα παραμείνουν στον Άρη της Γ΄Εθνικής.

Όσον αφορά τους παίκτες του περσινού ρόστερ, που παρέμειναν και φέτος, όντας καλύτεροι γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας από τους ξένους νεοαποκτηθέντες, τηρούν στάση αναμονής, καθότι συνεχίζουν να διατηρούν κάποιες ελάχιστες ελπίδες ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση.

 

To Top