ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Πρώτη” στο Παλέ με λευκό απουσιολόγιο για μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες και απαιτήσεις!

Η “επίσημη” πρώτη μέρα εντός παρκέ στη νέα εποχή του μπασκετικού Άρη είναι σήμερα. Στις 6 το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο δίνεται επισήμως το πρώτο ραντεβού παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης για την έναρξη της προετοιμασίας για μία χρονιά γεμάτη με προσδοκίες και απαιτήσεις.

Η επίσημη πρώτη προπόνηση του Άρη έχει ένα χαρακτηριστικό που ίσως αποδειχθεί στην πορεία και “κλειδί” για να συμβεί κάτι καλό φέτος. Στο Αλεξάνδρειο δεν θα υπάρχουν απουσίες. Θα είναι παρόντες όλοι οι ξένοι, θα είναι παρών – έστω και με… 24ωρη άδεια από την Εθνική ομάδα – ο Δημήτρης Πρίφτης, θα είναι παρόντες τα περισσότερα μέλη της διοίκησης.

Ο Άρης πέρσι έφτασε εκεί που έφτασε γιατί ήταν “οικογένεια” στην πράξη και όχι στα λόγια και αυτή η “οικογένεια” χτίστηκε από την πρώτη μέρα, από την πρώτη συγκέντρωση. Αυτός είναι ο στόχος και φέτος. Η δημιουργία μιας “οικογένειας” στο Παλέ, που θα προστατευτεί από τους χιλιάδες φιλάθλους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Είναι πολύ σημαντικό που ουδείς από τους παίκτες θα χάσει μέρος της προετοιμασίας. Ο Θωμάς Νίκου, ο Σάββας Καμπερίδης και ο Βαγγέλης Σπυρίδης θα ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες και τον προγραμματισμό του Δημήτρη Πρίφτη μέχρι ο Έλληνας τεχνικός να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Εθνική ομάδα, όπως είχε συμβεί και πέρσι.

Η σημερινή μέρα είναι συμβολική για τη νέα εποχή του μπασκετικού Άρη, είναι ουσιαστικά η αφετηρία, η πρώτη σελίδα σε ένα καινούριο κεφάλαιο της ιστορίας του Αυτοκράτορα…

To Top