ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η εμπλοκή της ομάδας επιχειρηματιών με Αρβανιτίδη και οι διασφαλίσεις για την “επόμενη μέρα”

Με δεδομένη την αποχώρηση της οικογένειας Καλαϊτζίδη από το διοικητικό χάρτη του Άρη, στη σημερινή γενική συνέλευση θα αναζητηθεί η διέξοδος για την επόμενη μέρα.

Βάσει των δεδομένων της τελευταίας γενικής συνέλευσης, η ομάδα των επιχειρηματιών στην οποία συμμετέχει ο Νίκος Αρβανιτίδης, γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας, μαζί με τους κ.κ Τσοχαταρίδη, Νάτση, Ανθουλάκη, ετοιμάζεται να παίξει ρόλο στις εξελίξεις.

Είναι εν δυνάμει οι άνθρωποι που θα ζητήσουν από το σώμα να τους αναθέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αρβανιτίδη στο PRESSARIS σύμφωνα με τις οποίες: “Δεν έχει αλλάξει κάτι. H επιθυμία μας να δραστηριοποιηθούμε παραμένει, είτε μιλάμε για Φούτμπολ Λιγκ, είτε ακόμα και για Γ΄ Εθνική. Το είχαμε, άλλωστε, τονίσει και παλαιότερα, ότι είμαστε διατεθειμένοι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να αναλάβουμε τον σύλλογο, αν μας ζητηθεί. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι που μοναδικό μας όφελος απ΄όλη αυτή την ιστορία θα είναι το καλό του Άρη. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε κάθε νόμιμη οδό, να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να γλιτώσουμε τον σύλλογο από μία ακόμα χρονιά στην τρίτη κατηγορία”.

Μέχρι στιγμής έγιναν κάποιες ενέργειες και όπως τονίζεται από την πλευρά των επιχειρηματιών, αν και έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά όλα τα φλέγοντα ζητήματα, σε σύγκριση με ένα μήνα πριν, όταν εκφράστηκε στη γενική συνέλευση το ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου, εντούτοις θα φωνάξουν παρών.

Τονίζεται επίσης ότι θα ζητήσουν τις στοιχειώδεις διασφαλίσεις είτε ο Άρης θα είναι στη Football League, είτε στη Γ΄εθνική, προκειμένου να τηρηθεί συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας και οργανόγραμμα που θα εξασφαλίζει άνοδο, εκκαθάριση της ΠΑΕ και από την πλευρά τους το δικαίωμα προτεραιότητας, ως στοιχειώδη εξασφάλιση της επένδυσής τους στην ομα΄δα…

Τα πράγματα πάντως παραμένουν πολύπλοκα, τη στιγμή που χάθηκε ένα πολύτιμο διάστημα 30 ημερών (από την τελευταία γενική συνέλευση), όπου όλοι πόνταραν στις φρούδες ελπίδες που καλλιέργησε η πλευρά Καλαϊτζίδη, κάτω από την ανοχή της διοίκησης του Ερασιτέχνη και τελικά ο Άρης ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί.

 

To Top