ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα “ανοιχτά” για επιστροφή του Πόι

Ανάμεσα στις προθέσεις της “ομάδας Αρβανιτίδη” εφόσον η σημερινή Γενική Συνέλευση αποφανθεί να της δώσει το διοικητικό χρίσμα του συλλόγου, πέρα από την “επιχείρηση άνοδος στη Φούτμπολ” είναι η άμεση ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, το οποίο αναμένεται να έχει αρκετές “διαρροές”.

Μία περίπτωση που εξετάζεται έντονα είναι αυτή του Μάουρο Πόι με τον Νίκο Αρβανιτίδη και τους συνεργάτες του να θέλουν την επιστροφή του έμπειρου επιθετικού, εάν αναλάβουν να “τρέξουν” τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το κέρδος από την επιστροφή του Αργεντινού, θα είναι διπλό, όπως πιστεύουν οι τέσσερις επιχειρηματίες. Αρχικά, γιατί το όνομα του κάνει “γκελ” στον κόσμο και έπειτα γιατί η ποιότητα του και η εμπειρία του είναι αναμφισβήτητη. Ο 33χρονος κέρδισε με το σπαθί του την εκτίμηση του κόσμου με την περσινή του παρουσία, παρά το γεγονός ότι η χρονιά κρίθηκε αποτυχημένη αγωνιστικά.

Συν τις άλλοις, η δεδομένη επιθυμία και του ίδιου του παίκτη να επιστρέψει συμβάλλει στην εξέλιξη αυτή. Παραμένει χωρίς ομάδα (αρνήθηκε πρόταση από ομάδα της πατρίδας του για χάρη του Άρη), ενώ πριν αποφασίσει το επόμενο βήμα στην καριέρα θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να συνεχίσει στους “κιτρινόμαυρους”.

 

To Top