Αγρίεψε ο Πρόμπιερζ, άλλαξε το πρόγραμμα

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ άλλαξε το πρόγραμμα της Τρίτης. Μετά την προπόνηση της ομάδας, οι παίκτες δεν πήγαν για… ξεκούραση, αλλά μαζεύτηκαν μπροστά σε μια οθόνη και είδαν βίντεο τα όσα (δεν) έκαναν κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Πολωνός τεχνικός έχει πολλά να τους δείξει, γι’ αυτό το ίδιο θα συμβεί και μετά την αυριανή προπόνηση!

Λίγες ώρες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” ο Πρόμπιερζ καθόταν σε μια γωνιά και περίμενε την πτήση για Θεσσαλονίκη. Σκυμμένος πάνω από τις σημειώσεις του, τις καθαρόγραψε και μετά το ρεπό… αποφόρτισης που έδωσε χθες στους παίκτες του, σήμερα… “αγρίεψε”.

Είναι σαφές πως ο Πολωνός δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Έχει κατανοήσει πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και γι’ αυτό αμέσως μετά την προπόνηση, πήγε τους παίκτες του στο ξενοδοχείο για ανάλυση μέσω βίντεο του αγώνα με τον Πανιώνιο. Πολλά λάθη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο αναλύθηκαν από τον Πολωνό τεχνικό και το ίδιο θα γίνει και μετά την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Ο Πρόμπιερζ θέλει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να αποκτήσει η ομάδα στοιχεία της φιλοσοφίας του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όχι μόνο σε επίπεδο τακτικής, αλλά και σε συμπεριφοράς και είναι κάτι στο οποίο θα επιμείνει μέχρις εσχάτων.

To Top