ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγρυπνία για τον Άλκη! Ο κόσμος ξαγρύπνησε εκεί που ξεψύχησε ο 19χρονος φοιτητής (photo)

Ήταν κάτι το συγκλονιστικό αυτό που έγινε από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Φεβρουαρίου. Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από τη μέρα, την στιγμή που έγινε το ειδεχθές φονικό, με θύμα ένα αθώο παλικάρι, τον Άλκη Καμπανό και κόσμος έσπευσε στο σημείο όπου δολοφονήθηκε για να τιμήσει τη μνήμη του, ζητώντας δικαιοσύνη.

Στον ίδιο δρόμο, στα ίδια σκαλοπάτια, άφησε λουλούδια, άναψε κεριά, δεν συγκράτησε τα δάκρυα του για τον Άλκη, το παιδί μας, τον αδελφό μας, τον αδικοχαμένο φίλο μας. Από τα μεσάνυχτα μέχρι το πρώτο φως της ημέρας άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν για τιμήσουν τον άτυχο φοιτητή.

Ανείπωτος ο πόνος ένα χρόνο μετά. Μια μοναδική… αγρυπνία, αυθόρμητη, εκεί στην οδό Αλκιβιάδη Καμπανού, όπως ονομάζεται πλέον.

Η Δομή Εις το όνομα Άλκης ακριβώς στις 00:19 ανέβασε ένα… 𝝨𝝪𝝘𝝟𝝠𝝤𝝢𝝞𝝨𝝩𝝞𝝟𝝤… έργο από τον δημιουργό του πανό του Τίτορμου για τον Άλκη, που έδειχνε τον 19χρονο φοιτητή στην αγκαλιά του Άρη, του θεού του πολέμου… Η ανάρτηση έγινε ακριβώς την ώρα που ξεψυχούσε ο 19χρονο φίλαθλος του Άρη, έρμαιο στην μανία κάποιων που δεν μπορούν να χαρακτηρίζονται άνθρωποι. Μια δημιουργία που κόβει την ανάσα.

Παράλληλα, ο ενιαίος Άρης, ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ έστελναν το δικό τους μήνυμα: “Δικαιοσύνη για τον Άλκη”.

Δείτε τις εικόνες όπως κατέγραψε ο φακός του PRESSARIS από χθες τα μεσάνυχτα:

To Top