Αγωνία Αλεξανδρή για Κρούσιτς, Τσαϊρέλη

Ο Άρης ξεκινάει από αύριο την προετοιμασία του για τον πολύ κρίσιμο αγώνα με τον ΚΑΟΔ το προσεχές Σάββατο στη Δράμα. Αναμετρόνται δύο ομάδες που δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής περιμένει με αγωνία να μάθει αν θα έχει στην διάθεσή του τον Ματέι Κρούσιτς και τον Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Οι δύο παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Σλοβένος σέντερ έχει μείνει εκτός προπονήσεων από την περασμένη Παρασκευή. Αγωνίστηκε στο ματς με τον Κολοσσό και τραυματίστηκε. Έκτοτε γυμνάζεται ατομικά και ακολουθεί ειδική θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει το διάστρεμμα β’ βαθμού που είχε υποστεί.

Ο Τσαϊρέλης είχε υποβληθεί την περασμένη βδομάδα σε μαγνητική τομογραφία και είχε διαπιστωθεί πως έχει τρεις κήλες στη μέση, εκ των οποίων η μία “χτυπάει” στο νεύρο και προκαλεί έντονους πόνους. Στον 24χρονο φόργουορντ – σέντερ συστάθηκε ξεκούραση για μερικές μέρες.

Λογικά αμφότεροι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν το Σάββατο κόντρα στον ΚΑΟΔ. Ίσως να μην ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις, όμως οι πιθανότητες να τους έχει ο Αλεξανδρής στην διάθεσή τους είναι με το μέρος του Έλληνα τεχνικού.

To Top