Χρειάζεται υπομονή για τον Τσαλδάρη

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης έκανε το ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο, το οποίο όμως δεν συνδυάστηκε ούτε με νίκη, ούτε με δική του καλή εμφάνιση. Είναι, όμως, βέβαιο πως ο Έλληνας γκαρντ όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος μέσα στο παρκέ και ο ίδιος ευελπιστεί πως αυτό θα συμβεί άμεσα, από το επόμενο Σάββατο.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής χρησιμοποίησε τον Τσαλδάρη για κάτι περισσότερο από 22 λεπτά, θέλοντας να τον βάλει κατευθείαν σε ρόλο μέσα στην ομάδα. Ο 31χρονος παίκτης είχε 2 πόντους με βολές, δύο άστοχα τρίποντα, κέρδισε τέσσερα φάουλ, έκανε ένα λάθος, έδωσε μία ασίστ.

Ουδείς περίμενε από τον Τσαλδάρη να μπει και να βάλει 20 πόντους… Είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνος όχι για να προσαρμοστεί ο παίκτης στην ομάδα, αλλά για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Παναθηναϊκό, ο Τσαλδάρης είχε έναν τραυματισμό (θλάση) που τον άφησε κάποιες μέρες εκτός δράσης και εν συνεχεία έκανε προπονήσεις με το Μαρούσι. Δεν έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του ακόμα και γι’ αυτό είχε μέτρια παρουσία στον χθεσινό αγώνα.

Από τη στιγμή που θα μπει στην ομάδα και θα κάνει συνεχόμενες προπονήσεις υπό τις οδηγίες των Αλεξανδρή, Μανωλόπουλου, είναι βέβαιο πως θα ανεβάσει στροφές και θα παρουσιάσει σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα στο γήπεδο.

To Top