Δεν κάθεται ούτε στο… ρεπό! Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με διοίκηση-συνεργάτες

Μπορεί η ομάδα να είχε ρεπό και οι ποδοσφαιριστές να βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αλλά για τον Μίχαλ Πρόμπιερζ ήταν μια ακόμη ημέρα σκληρής δουλειάς.

Ο Πολωνός προπονητής είχε την ευκαιρία καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας να μιλήσει με τους παράγοντες της διοίκησης, αλλά και τους άμεσους συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Πρόμπιερζ τα είπε με τους Γιώργο Κολτσίδα, Αγαπητό Αμπελα, τον γυμναστή Γιάννη Γιώρη και τον στενό του συνεργάτη Μάρτεκ Ζαλέφσκι. Σε αυτήν τη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης καθόρισαν τον τρόπο λειτουργίας από εδώ και στο εξής εντός κι εκτός της ομάδας, με στόχο να λειτουργήσει το σύνολο με την μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις προπονήσεις σε δύο γκρουπ, όπως θα συμβαίνει από εδώ και στο εξής πάντα υπό την επίβλεψη του Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Στο πρώτο γκρουπ είναι 22 ποδοσφαιριστές, δηλαδή πήρε τους: Βελλίδη, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Καζναφέρη, Σανκαρέ, Ντίκο, Παπαζαχαρία, Λαζαρίδη, Φατί, Πρίττα, Βράνιες, Παπαστεριανό, Τόχα, Πορτίγια, Κατίδη, Γιαννιώτα, Καστίγιο, Ουμπίντες, Ακόστα, Σολτάνι, Ιάκομπ και Αγτζίδη.
Στο δεύτερο γκρουπ είναι οι: Διούδης, Κουλουχέρης, Κοτσώνης, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Τοπούζης, Κανούλας και οι τρεις τραυματίες, Καπετάνος, Τσέζαρεκ και Γκαρσία. 

To Top