Αγωνία για Γιαννιώτα, αλλά και σιγουριά για «μάτι που γυαλίζει» από όλη την ομάδα!

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξέρει τι θέλει ο Άρης, ξέρει τι θέλει ο ίδιος και φυσικά τι θέλει ο κόσμος της ομάδας. Νίκη για να «ξεδιψάσει» στα Πηγάδια και γι αυτό ετοιμάζει την αποστολή της επιτυχίας με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ποια είναι αυτά; Πάθος, πίστη για την επιτυχία, «μάτι που γυαλίζει».

Αγωνιστικά  46χρονος προπονητής περιμένει με προσμονή τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος  είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής εν όψει της αναμέτρησης με την Skoda Ξάνθη.

Όπως είναι γνωστό ο 19χρονος διεθνής επιθετικός του Άρη στη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής προπόνησης, που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε».

Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι ο νεαρός επιθετικός θα δώσει κανονικά το παρών, μια και η κατάσταση του δεν φαίνεται να εμπνέει μεγάλη ανησυχία, ωστόσο σήμερα θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς στα Πηγάδια.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και μετά την ολοκλήρωσή της θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς για την πόλη της Θράκης.

 

To Top