“Ομάδα και κόσμος κερδίζουν τον… πόλεμο της Ξάνθης και αμέσως όλοι μαζί για την ανόρθωση του Άρη”

Ο Χρήστος Ταπούτος συστήνει σε όλους εγρήγορση και εφησυχασμό ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με την Ξάνθη, στα Πηγάδια. Μιας μάχης που θα πρέπει να κερδηθεί ώστε από τη Δευτέρα να ξεκινήσει η προσπάθεια να κερδηθεί ένας άλλος αγώνας, αυτός της επιβίωσης της ομάδας.   

«Μετά από καιρό έχω ξανά την ευκαιρία να σχολιάσω και να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις γύρω από τα θέματα που αφορούν τον Άρη και κυρίως το ταλαιπωρημένο ποδοσφαιρικό τμήμα και την μάχη που δίνει για την επιβίωση.

Μια μάχη που όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να κερδίσει μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής. Μια αγωνιστική η οποία σημαδεύτηκε από κωμικοτραγικά και συγχρόνως θλιβερά γεγονότα στο ΟΑΚΑ, τα οποία όπως όλα δείχνουν καταδικάζουν την ΑΕΚ σε υποβιβασμό!

Μετά από ένα χρόνο λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, είχα την ευκαιρία να βρεθώ και πάλι στο γήπεδο για να παρακολουθήσω την ομάδα από κοντά και να ζήσω πραγματικά μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι, οι όποιοι γέμισαν το «Κλεάνθης Βικελίδης» και βοήθησαν τον Άρη να πάρει την νίκη και να κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την σωτηρία του.

Πολλά ακούστηκαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πριν αλλά και μετά την λήξη του αλλά η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές με την αγωνιστική τους παρουσία και το πάθος το όποιο έδειξαν «πάτησαν» τον Αστέρα και αυτό φαίνεται στην έκταση του σκορ.

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εμφάνιση φέτος πήρε την νίκη, δίνοντας χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο που παρά τις πικρές που έχει πάρει φέτος δεν γύρισε ποτέ την πλάτη στην ομάδα πίστεψε στους παίκτες και τελικά δικαιώθηκε!

Αυτό που μένει πλέον είναι μια νίκη ακόμα στην Ξάνθη για να τελειώνει και τυπικά το θέμα γιατί στην Ελλάδα ζούμε και πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Μπορεί όλα να δείχνουν πως η ΑΕΚ ήδη έχει πέσει αλλά οι παίκτες δεν πρέπει να εφησυχάσουν. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να πάνε να κερδίσουν το παιχνίδι στην Ξάνθη πάνω απ’ όλα για τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί για την ομάδα αλλά και για τους εαυτούς τους που τόσο έχουν αμφισβητηθεί φέτος!

Ελπίζω μετά την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας την Κυριακή να ξεκινήσουν όλοι από την Δευτέρα να ασχολούνται με την ουσιαστική επιβίωση της γιατί η υπόθεση σωτηρίας της φετινής αγωνιστικής περιόδου ήταν απλά μια μάχη, η οποία κερδήθηκε. Ο πόλεμος ακόμα συνεχίζεται και θα πρέπει να κερδηθεί κι αυτός για να συνεχίσει να υπάρχει Άρης… Ένας Άρης όπως τον θέλουν και τον έχουν ονειρευτεί οι χιλιάδες φίλαθλοι του!»

To Top