Πάσαλιτς: Επιστροφή μετά από 57 ημέρες!

Δίχως αμφιφοβία η επιστροφή του Μοχάμεντ Πάσαλιτς είναι η πιο σημαντική είδηση για τον Άρη ενόψει του σημερινού αγώνα με το Περιστέρι. Ο Βόσνιος γκαρντ επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά από 57 μέρες, έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να διεκδικήσει ως το τέλος τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση της 6ης θέσης.

Ο Πάσαλιτς αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 2 Μαρτίου, στον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Αλεξάνδρειο. Με 20 πόντους είχε βοηθήσει τον Άρη να κερδίσει με σκορ 68-64. Λίγες μέρες μετά υπέστη κάκωση έξω μηνίσκου, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στις 20 Μαρτίου, έχασε τέσσερα παιχνίδια της ομάδας, στα οποία ήρθαν τρεις σερί ήττες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ίκαρος) και μία νίκη (ΚΑΟΔ) και σήμερα επιστρέφει!

Σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας μήνας από τη μέρα της επέμβασης. Ο Πάσαλιτς είχε την ευκαιρία να μπει σε έναν αγωνιστικό ρυθμό με τα δύο φιλικά παιχνίδια που έδωσε ο Άρης τις περασμένες ημέρες, με τον ΚΑΟΔ και τον Πιερικό, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα για να βρει τον καλό του εαυτό.

Ο Πάσαλιτς πριν τον τραυματισμό του ήταν πρώτος σκόρερ του Άρη με 12,5 πόντους μέσο όρο και πρώτος πασέρ του με 2,6 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ σούταρε με το εξαιρετικό 44% στα τρίποντα.

 

To Top