Αγωνία για Καζναφέρη, τον περιμένει ο Μιχαλήτσος και έβγαλε αποστολή με 20 παίκτες!

Ο Κώστας Καζναφέρης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα, αλλά ο Γιάννης Μιχαλήτσος θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, ελπίζοντας ότι μπορεί να τον έχει στην διάθεσή του, γι’ αυτό και τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή του Άρη που θα αναχωρήσει αύριο για τα Χανιά.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ “ο «πονοκέφαλος» για τον Γιάννη Μιχαλήτσο ακούει στ’ όνομα του Κώστα Καζναφέρη. Ο 25χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, καθώς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στη γάμπα (ο υπέρηχος που έκανε έδειξε οίδημα στη γάμπα).

Πάντως, η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα περιμένει τον Καζναφέρη μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πλατανιά Χανίων στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων (19:30).

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιάννης Μιχαλήτσος είναι οι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Αγκάνθο, Νούνο Κοέλιο, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Ψυχογιός”.

 

To Top