“Νοσοκομείο” ο Άρης, χωρίς πέντε παίκτες η προπόνηση

Αρκετά προβλήματα “βγήκαν” για την ομάδα του Άρη μετά τον αγώνα με τον Ηλυσιακό και ευτυχώς που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η σημερινή προπόνηση έγινε χωρίς πέντε παίκτες και αύριο ο Βαγγέλης Αγγέλου ουσιαστικά ανέβαλλε την προπόνηση και η ομάδα θα δει μόνο βίντεο.

Πέραν του Ζήση Σαρικόπουλου, που είναι εκτός για το επόμενο 10ήμερο λόγω της διάτασης στον έσω πλάγιο σύνδεσμου του γονάτου του, χθες δεν προπονήθηκαν άλλοι τέσσερις παίκτες. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης έχει πρόβλημα με τους κοιλιακούς και θα πρέπει να εκτιμηθεί η κατάστασή του από το ιατρικό τιμ. Ο Τζέρεμι Χαντ ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον αγκώνα, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, αλλά προς το παρόν δεν εκφράζεται ανησυχία για το αν θα προλάβει τον Πανελευσινιακό. Ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς έμεινε προληπτικά εκτός λόγω της τενοντίτιδας στην ποδοκνημική, ενώ τέλος ο Μιχάλης Πελεκάνος ταλαιπωρείται από ισχιαλγία.

Με όλα αυτά τα προβλήματα και από τη στιγμή που δεν βρέθηκε αντίπαλος για κάποιο φιλικό, ο Αγγέλου όρισε για αύριο ραντεβού μόνο για βίντεο – θεωρία και όχι για προπόνηση.

 

To Top