Αγωνία για Πουλίδο, Παπαστεριανό, «λαβωμένος» στην Λιβαδειά!

Με… λιγότερα βέλη στη φαρέτρα του πρόκειται να αγωνιστεί το Σάββατο (19.30) ο Άρης στη Λιβαδειά εναντίον του τοπικού Λεβαδειακού για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς οι απουσίες που μετράει το δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή είναι πλέον αρκετές.

Αρχικά, η μόνη γνωστή απουσία ήταν εκείνη του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος επιλέχτηκε να μην αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω των κίτρινων καρτών που συμπλήρωσε, ενώ στη συνέχεια ζήτησε και πήρε σχετική άδεια για να μεταβεί για μία εβδομάδα στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ωστόσο, ο χθεσινός αγώνας του “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στη Βέροια επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για το προπονητικό τιμ. Ο τραυματισμός του Ρούμπεν Πουλίδο, αλλά και εκείνος του Μανώλη Παπαστεριανού γέννησαν ιδιαίτερη ανησυχία στο στρατόπεδο των “κίτρινων”, μια και οι αρχικές εκτιμήσεις μιλούν για θλάσεις και στις δύο περιπτώσεις. Η κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών αναμένεται να εκτιμηθεί εντός της ημέρας, ώστε και έτσι θα κριθεί το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνουν εκτός προπονήσεων.

Επιπροσθέτως, η δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Κώστας Καζναφέρης στο 83′ λεπτό του παιχνιδιού εναντίον των “κυανέρυθρων” και η επακόλουθη αποβολή του τον θέτει αυτομάτως εκτός πλάνων για το ματς του προσεχές σαββατοκύριακου.

Στα θετικά της υπόθεσης συγκαταλέγεται η επιστροφή του Νίκου Ψυχογιού που εξέτισε την ποινή του, ενώ και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος δηλώνει πλέον “παρών” και έτοιμος να στελεχώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

To Top